Rodinný dom /178 m2,pozemok 604 m2/ Veľká Lomnica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
178 m
2
Plocha pozemku:  
604 m
2
okres Kežmarok
Veľká Lomnica
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 256 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v podtatranskej obci Veľká Lomnica, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2002 a ponúka veľkorysé dispozičné riešenie: Úžitková plocha domu činí 178 m2, pričom dom pozostáva z dvoch apartmánov: V staršej časti domu sa nachádza vstupná hala, obývacia miestnosť s krbom, kuchyňa, 2 x spálňa, kúpeľňa, oddelené WC, schodisko, slnečná terasa západnej orientácie. V novšej časti, ktorá vznikla prístavbou z roku 1967 so samostatným vchodom sa nachádza vstupná chodba, 1spálňa, kúpeľňa (sprchový kút), oddelené WC , schodisko do suterénu. V suchom suteréne sa nachádzajú 2 miestnosti, ktoré predstavujú technické zázemie domu (kotolňa, práčovňa), disponujúce oknami. Dom je v udržiavanom stave, posledná rekonštrukcia z roku 2002 zahŕňa: výmenu rozvodov, zdravotechniky, elektroinštalácie v kúpeľniach, plastové okná, zateplenie stien, nové drevené parkety vo výbornom stave, výmena obkladov, sanity a výmenu strešnej krytiny (plech), bezpečnostné dvere, alarm systém a pod. Benefitom je krbová pec a zachovalý nábytok (kompletné vybavenie zahrnuté v cene).

Dom je vyhovujúcej orientácie: spálňa a kuchyňa na východ, obývačka a spálňa na juh, terasa a záhrada západnej orientácie. Je napojený na všetky siete (vodovod, plyn, elektrina), odkanalizovanie je zabezpečené septikom, vykurovanie plynovým kotlom, mesačné náklady na energie činia 200,-€. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy C.

K domu prislúcha pozemok výmery 604 m2, z toho 23 m2 zaberá samostatne stojaca garáž v záhrade. Predzáhradka, ako aj záhrada za domom je upravená okrasnými drevinami. Parkovanie možné vo dvore, garáži, aj pred domom.

Názor makléra: Apartmánový rodinný dom so zaujímavou úžitkovou plochou v dobrom, udržiavanom stave, situovaný vo vyhľadávanej rázovitej podtatranskej obci za dostupnú cenu. Vhodné pre veľkú rodinu, dvojgeneračné bývanie, podnikanie alebo ako prázdninová chalupa: len 9 km od SKI centra Tatranská Lomnica, v bezprostrednej blízkosti potoka a tatranskej železnice. Výhodou je existencia IS, dostupnosť, praktická dispozícia a rozdelenie na samostatné apartmány.

Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality Piešťany. Zavolajte nám, radi Vám zabezpečíme obhliadku tejto nehnuteľnosti.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: Rodinný dom /178 m2,pozemok 604 m2/ Veľká Lomnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.