Krásne a prakticky riešené rodinné domy neďaleko mesta Dunajská Streda

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
102 m
2
Plocha pozemku:  
290 m
2
okres Dunajská Streda
Veľké Blahovo
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny a mimoriadne útulný 3-izbový rodinný dom v centrálnej časti obce Veľké Blahovo.

Rodinný dom je súčasťou dvojdomu a je klasifikovaný ako rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami. Úžitková plocha každej bytovej jednotky je 85 m2 + terasa 18 m2) a prislúcha k nej pozemok o výmere cca 290 m2.

Dom je veľmi prakticky dispozične riešený. Pozostáva z predsiene s priestorom pre vstavanú skriňu, z obývačky prepojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu, zo špajze, z dvoch samostatných izieb, z kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom, umývadlom a priestorom pre práčku, technickou miestnosťou. Stena v podkroví je oddelená od suseda murovanou priečkou až po strop.

Technické riešenie domu: obvod - tehla Thermobrick 30 cm, zateplenie 15 cm expandovaným polystyrénom, stropná izolácia 30 cm, podlahová izolácia 10 cm, vonkajšia fasádna silikónová omietka, betónová strešná krytina Terran čierna, okapové zvody, hromozvod na komplet + revízia, vnútorné priečky tehla, sadrokartónový strop, omietky vápenno-cementové, plastové 6 komorové okná s trojsklom, vchodové bezpečnostné dvere vo farbe, alarm – predpríprava, predpríprava na krb – na komplet dokončenie je obsiahnuté v štandarde, odpad – septik, podlahové kúrenie, okapové chodníky a parkovacie miesta v zámkovej dlažbe, brána s predprípravou na elektrický pohon, oplotenie zo všetkých strán. Klimatizácia zahrnutá v cene štandardu.

Rodinný dom je napojený na elektrinu a verejný vodovod.

Veľkou výhodou sú veľmi nízke mesačné náklady, cca 60 EUR.

Rodinný dom je momentálne v štádiu výstavby, dokončenie a kolaudácia sú naplánované na jún 2019.

V prípade záujmu je možné byt zariadiť do štandardu v sume + 10.000 EUR. Štandard navyše obsahuje plávajúce podlahy s obvodovými lištami, dvere so zárubňami a kľučkami, komplet kúpeľňa s vaňou, umývadlom – všetko s možnosťou výberu z viacerých variácií a farebných odtieňov podľa želania klienta.

BONUS: KRB plus KLIMATIZÁCIA

Veľké Blahovo patrí medzi vyhľadávané lokality pre pokojné rodinné bývanie blízko Dunajskej Stredy, len 2 km a taktiež pre veľmi dobrú dostupnosť do Bratislavy 35 km, aj vlakovým spojením RegioJet. Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá, ZŠ, MŠ, pár sto metrov pešo od domu sú potraviny, pošta, obecný úrad, reštaurácia, pohostinstvo, kostol, knižnica atď..

Cena holobytu: 88 000 EUR (vrátane provízie pre RK), bytu v štandarde 98 000 EUR

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám k dispozícii. Maklér: Ing. Andrea Nagyová nagyova@centrum-realit.sk 0911890988 .

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov u notára,

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Krásne a prakticky riešené rodinné domy neďaleko mesta Dunajská Streda

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.