POSLEDNÝ KUS NÍZKOENERGETICKÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM VO VEĽKOM BLAHOVE ČAKÁ NA MAJITEĽA S V

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m
2
Plocha pozemku:  
299 m
2
okres Dunajská Streda
Veľké Blahovo
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 244 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateaureality ponúka na predaj 3 izbové rodinné domy(dvojdomy) obci Veľké Blahovo 1 km od Dunajskej Stredy. Dom je oplotený bariérovým plotom (betónovým).Domy sú postavené na 264 m2 a 299 m2 pozemku.Úžitková plocha domu 85 m2,zastavená plocha 120 m2+ terasa.

Výbava domu:predsieň,kuchyňa spojená s obývacou izbou,špajza, 2 samostatné izby z 1 jednej izby vchod na terasu,technická miestnosť,,kúpelňa s klasickou vaňou a sprchovým kútom,samostatná toaleta+terasa.

Rodinné domy sú súčasťou dvojdomu a sú klasifikované ako rodinné domy s dvomi bytovými jednotkami. Úžitková plocha každej bytovej jednotky je 85 m2+ terasa 18 m2.

Sú postavené z tehly THERMOBRICK 30 cm,izolované 15 cm expandovaným polystyrénom,stopná izolácia 30cm,podlahová izolácia 10 cm,vonkajšia fasáda silikónová omietka,betónová strešná krytina,Terran čierná,okapové zvody,hromozvod na komplet+ revízia,vnútorné priečky tehla,Sádrokartónový strop,omietky vápenno-cementové,plastové 6 komorové okná s trojsklom,,vchodové bezpečnostné dvere, vo farbe,klimatizácia,predpríprava na alarm,predpríprava na krb,kúrenie elektrické podlahové všetkých izbách sú samostatné termostaty,okapové chodníky a parkovacie miesto v zámkovej dlažbe,,brána predprípravou na elektrický pohon,oplotenie zo všetkých strán,mesačné náklady cca 60 eur.

Cena domu 98.000 a s väčším pozemkom 105.000 eur.

Cena za novostavbu je 98000,-EUR a zahŕňa aj:

1. províziu RK za sprostredkovanie predaja.

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

3. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte nás kontaktovať: PhDr. Chrenko Edit majiteľka realitnej kancelárie : 0905 329 399 . Obhliadku robíme podľa Vašich požiadavok denne aj cez vikend.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: POSLEDNÝ KUS NÍZKOENERGETICKÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM VO VEĽKOM BLAHOVE ČAKÁ NA MAJITEĽA S V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.