Predaj starší rodinný dom na samote s veľkým pozemkom Veľké Kostoľany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
2712 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Piešťany
Veľké Kostoľany
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Prom real ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta na predaj starší poschodový rodinný dom – chalupu s veľkým pozemkom situovanú „na samote“ neďaleko obce Veľké Kostoľany v blízkosti železničnej stanice. Celková výmera pozemku je 2 712 m2, pričom v časti 876 m2 ide o zastavané plochy a v časti 1 836 m2 je pozemok určený ako záhrada a orná pôda – možnosť pestovania plodín. Súčasťou predaja sú ďalšie dve nehnuteľnosti zapísané na liste vlastníctva, a to tzv. maštaľ o rozlohe 129 m2 (v súčasnosti využívané ako šopa na skladovanie) a letná kuchynka o rozlohe 29 m2. Ide o staršiu chalupu s veľmi zachovalými ošetrenými drevenými podlahami, v časti chalupy boli vymenené okná za plastové zvukovo-izolačné, v časti chalupy smerujúcej do dvora sú pôvodné drevené okná. Vykurovanie je vlastným kotlom na tuhé palivo (uhlie), v izbách sú radiátory resp. možnosť využiť kachle na dokurovanie. Voda je napojená na vlastnú studňu. Odpad je riešený dvoj komorovou žumpou.

V súčasnosti je chalupa využívaná na trvalé bývanie, časom nutná čiastočná rekonštrukcia. Predáva sa čiastočne zariadená, resp. na dohode s kupujúcim.

3D prehliadka k dispozícii na vyžiadanie!

DISPOZÍCIA CHALUPY:

Chalupa má celkovo 3 obývateľné izby plus príslušenstvo. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, veľká obývačka, spálňa, kuchyňa s jedálenskou časťou a vlastnou tzv. pecou, komora na skladovanie potravín, samostatná toaleta a kúpeľňa. Na poschodí sa využíva 1 izba ako detská spálňa (kompletne zrekonštruovaná) a dve menšie priestory ako odkladacie. Súčasťou chalupy je kotolňa, prístupná z dvora resp. z kuchyne.

Na dvore je umiestnená samostatná pivnica, chalupa nie je podpivničená.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

*výmera pozemku: 2 712 m2

*zastavaná plocha domu: 160 m2

*úžitková plocha domu: cca 200 m2 (plus možnosť rozšírenia podkrovia o ďalšie izby)

*zastavaná plocha hospodárskych budov: 129 m2 (maštaľ - šopa), 29 m2 (letná kuchyňa)

*chalupa = tehlová stavba

*zachovalé ošetrené drevené podlahy

*vlastná kotolňa na tuhé palivo – uhlie

*nepodpivničená, pivnica samostatne na pozemku

*vlastná studňa, 2 x žumpa (prepojená)

*záhrada 680 m2 plus orná pôda na pestovanie plodín 1156 m2

*možnosť využitia na víkendovú chalupu, celoročné bývanie ale aj ako firmu so skladovacími priestormi, resp. malé hospodárstvo.

CENA: 149.000,- EUR ale aj možnosť dohody na cene!

Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania.

CELKOVÝ DOJEM:

Klasická veľmi zachovalá čiastočne upravená chalupa s možnosťou okamžitého bývania a postupnej rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, s veľkým pozemkom využiteľným aj na pestovanie plodín, pre milovníkov koní, resp. ako menšie hospodárstvo. Nakoľko je situovaná „na samote“ kúsok od bývalej železničnej stanice nikoho nerušíte a nikto neruší vás. Výborná dostupnosť z diaľnice D1, len cca 15 km od zjazdu Červeník smer Madunice.

LOKALITA A OKOLIE:

Obec Veľké Kostoľany disponuje komplexnou občianskou vybavenosťou – obchod, služby, zdravotné stredisko, lekáreň, materská a základná škola, rôzne miestne združenia a detské kluby, kaviarne a reštaurácia. Len 12 km vzdialené kúpeľné mesto Piešťany poskytuje množstvo možností kultúrneho, športového vyžitia, obchodné centrá, ale hlavne možnosť využívať jedinečné služby z oblasti kúpeľníctva a vychýreného piešťanského bahna.

Výborná dostupnosť:

- diaľnica D1 výjazd Červeník: 15 km

- centrum Veľké Kostoľany : 4 km

- Drahovce: 2 km

- Madunice: 4 km

- Piešťany kúpeľné mesto: 12 km

- Trnava: 20 km

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Internet:
áno

Na mape: Predaj starší rodinný dom na samote s veľkým pozemkom Veľké Kostoľany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.