ROZPRÁVKOVÝ DOM – KOMPLETNÁ rekonštrukcia !

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m
2
Plocha pozemku:  
208 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Bytča
Veľké Rovné
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame krásnu a romantickú drevenicu, ktorá prešla precíznou a citlivou rekonštrukciou. Drevenica je obývaná a ZARIADENÁ AJ SO SPOTREBIČMI – predáva sa v prípade záujmu aj so zariadením – STAČÍ SA NASŤAHOVAŤ !

Použitá sendvičová konštrukcia, namorené dobové a nové trámy, špeciálne hlinené omietky z vnútornej strany stavby, nová strecha, rozvody a zariadenie. Vykurovanie zabezpečené krásnou veľkou pecou na pevné palivo s možnosťou prikurovania elektrickými panelmi v každej miestnosti individuálne. Voda z vlastnej studne, nová čistička, elektrina 220 V.

Prízemie tvorí otvorený priestor v ktorom sa nachádza kuchyňa a obývacia izba, samostatná technická miestnosť, úložné priestory a toaleta s umývadlom a priestorom na čistenie. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, chodba. Čiastočne podpivničené s možnosťou skladovania ovocia a zeleniny. Množstvo úložného priestoru na prízemí a na poschodí, dômyselne premyslené detaily pri finálnom zariaďovaní.

Krásne a tiché prostredie, prístup po asfaltovej ceste a mostíkom cez potôčik, skryté pod lesom, zároveň v blízkosti centra obce s občianskou vybavenosťou, v interviláne obce so službami rodinného domu so súpisným číslom – ODPORÚČAME !

Úžitková plocha: 80m2, pozemok: 208m2. CENA: 68.000,- eur. Kontakt: 0948 676 855.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: ROZPRÁVKOVÝ DOM – KOMPLETNÁ rekonštrukcia !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.