Okr. Galanta - NA PREDAJ - samostatný, 5 izbový rodinný dom s obytným podkrovím v centre obce V

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
190 m
2
Plocha pozemku:  
1493 m
2
okres Galanta
Veľké Úľany
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sme voči Vám aj v tejto dobe zodpovední - vykonávame obhliadky nehnuteľností, za dodržiavania všetkých hygienických opatrení nariadených vládou SR.

RK Quality SC VÁM PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI GARANTUJE VRÁTENIE REZERVAČNÉHO POPLATKU V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ KOMPLETNÉ FINANCOVANIE - HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE (aj s minimom Vašich vlastných zdrojov). ZÍSKANÍM HYPOTÉKY CEZ NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A POPLATKY NA KATASTRI.

Lokalita: ul. Parková – centrum

Predáme samostatný 5 izbový rodinný dom s bazénom, posadený do tichého, príjemného prostredia v strede zastavanej časti obce, s možnosťou dvojgeneračného bývania. RD je dvojpodlažný, nepodpivničený, bol postavený v roku 1993 s pórobetónových tvárnic 400 mm, na pozemku s rozlohou 1493 m2 a jeho úžitková plocha je 190 m2. Dom je napojený na všetky IS: plyn, elektrina, obecná voda, kanalizácia, internet. Disponuje aj vlastnou studňou, ktorá sa dá prepínať aj v dome. Rozvod tepla je zabezpečený formou gamatiek a krbovými kachlami na tuhé palivo (dvojkomín – kompletná vložka menená v r. 2018). Teplá úžitková voda je zabezpečená cez 120 l bojler. Okná sú plastové (výmena 2013) so sieťkami a vonkajšími roletami, podlahy – dlažba, linoleum, strecha – sedlová, pálená škridla. Vstup do domu je zabezpečený plastovými dverami, vyhotovenie s viacbodovým uzamykacím systémom. Na dvore sa nachádza aj zastrešená terasa, na ktorú sa dá vstúpiť aj cez dom ,,suchou nohou“, dvojgaráž, hospodárska budova, dielňa, 2 voliery pre psa, detské ihrisko a bazén vsadený do zeme, s možnosťou napojenia na ohrev a slanú vodu s kopulovitým prekrytím aj so sprchou.

Dispozičné riešenie:

1. podlažie: predsieň, priestranná hala, dve nepriechodné izby, jedna s roll door zostavou, samostatné WC, kúpeľňa s klasickou vaňou a sprchovým kútom, schody na 2. podlažie, kuchyňa s jedálenským kútom, pod schodový priestor, kde je umiestnený bojler, špajza a vstup na terasu

2. podlažie: otvorená obývačka s výstupom na balkón, odkladací priestor s možnosťou prerobenia na kuchyňu, dve samostatné izby, obe s výstupom na loggiu, samostatné WC a kúpeľňa s klasickou vaňou

Vzdialenosť BA-35km, TT-18km, SC-16km, GA-12km

Vďaka kvalitnému životnému prostrediu, príjemnej atmosfére má obec čo ponúknuť všetkým vekovým kategóriám.

Občianska vybavenosť veľmi dobrá: Obecný úrad, pošta, kultúrny dom, múzeum, ZŠ a Materská škola (Sk a HU), telocvičňa, futbalové ihrisko s tribúnou, kúpalisko, obvodný lekár, detský lekár, ženský lekár, 2 zubní lekári, lekáreň, kostoly: katolícky, evanjelický. Obchody, reštaurácie. Autobusové spojenie. sauna, kúpalisko, golf rezort SEDÍN, disko bar..... V Sedíne je vynikajúce golfové ihrisko s celoročne otvorenou reštauráciou.

Sedín - Veľké Úľany - 7km.

Mesačné náklady na dom: 200 €

Cena domu: 159 900,- EUR (možnosť financovania aj prostredníctvom HÚ).

Kontakt: Judita Belašičová, RK Quality SC, 0919 269 692, 02/ 381 381 00, e-mail: judita.belasicova@qualitysc.sk

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)

Pevná linka: 02 / 381 381 00

facebook.com/realitnakancelaria.qualitysc

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Okr. Galanta - NA PREDAJ - samostatný, 5 izbový rodinný dom s obytným podkrovím v centre obce V

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.