PREDAJ: RODINNÝ DOM S NÁDHERNÝM POZEMKOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
133 m
2
Plocha pozemku:  
1023 m
2
okres Zlaté Moravce
Veľké Vozokany
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, maklér EVA BALIJOVÁ - exkluzívne ponúka v obci Veľké Vozokany, na začiatku obce, na predaj rodinný dom s nádherným rovinatým pozemkom.

PREDMET PONUKY:

Rodinný dom s neobytným podkrovím a technickým podlažím v suteréne (100m2), s podlahovou plochou o výmere 133m2, skolaudovaný v roku 2016, postavený na rovinatom, juho-východne orientovanom pozemku s výmerou 1023m2, situovanom na hlavnej ulici v obci Veľké Vozokany, pár km od mesta Zlaté Moravce.

Dom je postavený z klasických materiálov a je zateplený zo zadnej strany. Čiastočná rekonštrukcia v ňom prebehla v roku 2017, sú v ňom vymenené plastové okná, podlahy, ústredné kúrenie, elektroinštalácia, zrekonštruovaná kúpeľňa a kuchyňa. Má dva samostatné vstupy (priečelie domu, vstup z dvora), pôvodnú sedlovú strechu s vikierom, zateplenú fasádu z jednej strany, drevené interiérové dvere.

Vykurovanie (ústredné) a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynom. Pitná voda je z verejného vodovodu. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Taktiež v dome sa nachádza samostatné zariadenie na vodu **DARLING** Dom je pripojený na obecnú kanalizáciu. Zabezpečené je wifi pripojenie na internet a televízny signál s možnosťou využitia optického pripojenia na internet (prípojka na hranici pozemku).

Pozemok je oplotený, nachádzajú sa na ňom okrasné kvety aj listnaté stromy. Pozemok ponúka nádherné zátišia na relaxačné účely v záhrade plnej kvetov a zelene. Na pozemku pri dome je samostatná garáž. Rodinný dom sa predáva bez zariadenia a kúpou je ihneď voľný.

DISPOZÍCIA DOMU:

RD podpivničený (70m2): technická miestnosť, skladový priestor.

RD Prízemie (133m2): vstupné schody, chodba do priestrannej zariadenej kuchyne, vybavenej všetkými modernými elektrospotrebičmi s jedálňou, spálňou so vstavanou skriňou, dvomi detskými priestrannými prepojenými izbami, komorou, chodbou, kúpeľňou s vaňou a WC

LOKALITA:

Obec Veľké Vozokany sa nachádza len 8 km južne od okresného mesta Zlaté Moravce, v regióne Tekov. Nachádza sa tu jediný pomník protitureckých bojov na Slovensku, pomník víťazstva nad Turkami z roku 1652 socha leva na mramorovom podstavci. V okolí sa nachádza rybník, ktorý poskytuje príjemný oddych nielen na lovenie rýb, ale aj na kúpanie v letných horúčavách. Polohou je len 35km od mesta Nitra, s dobrým napojením na diaľnicu R1. Mesto Vráble je vzdialené len 14km, Levice 30km.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Priestranný rodinný dom vhodný k okamžitému nasťahovaniu ponúka plnohodnotné bývanie blízko okresného mestečka Zlaté Moravce. Na krásnom rovinatom pozemku poskytuje dokonalý relax pre odpočinok rodinám i jednotlivcom. Celkové náklady na bývanie sú 134 990 €. V prípade potreby zabezpečíme aj vybavenie hypotekárneho úveru pre kupujúceho.

CENA: 135 000,-EUR je za kompletný servis realitnej kancelárie Dobré Reality, už vrátane provízie za sprostredkovanie. Dom je kúpou ihneď voľný.

V prípade záujmu o dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle 0907/144845

https://profilmaklera.sk/eva-balijova/

facebook.com/biznisreality

Odmena za TIP :

Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1

Na mape: PREDAJ: RODINNÝ DOM S NÁDHERNÝM POZEMKOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.