EXKLUZÍVNE: Kompletne zariadený RD na prenájom, s nadštandardným príslušenstvom, Veľký Biel

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
148 m
2
Plocha pozemku:  
441 m
2
okres Senec
Veľký Biel
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový RD o výmere 148 m2 v lokalite Veľký Biel. Dom sa nachádza v tichej slepej ulici, čím poskytuje nerušené pokojné bývanie. Nehnuteľnosť je kompletne zariadená a vybavená spotrebičmi.

DISPOZÍCIA DOMU: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s formálnym jedálenským kútom, komora a kúpeľňu s WC. Na poschodí sú 3 nepriechodné izby a kúpeľňa.  Každá izba má vstavaný šatník. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, varná doska, rúra, chladnička, mraznička, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka a kuchynský stôl so stoličkami. V kúpeľni na prízemí sa nachádza sprchový kút, toaleta a umývadlo. V kúpeľni na poschodí sa nachádza rohová vaňa, umývadlo, WC, práčka so sušičkou a plynový kotol. V obývačke je TV s domácim kinom, bez sedacej súpravy.

RD je tehlový, je zateplený polystyrénom, má eurookná. Vykurovanie a ohrev vody plynom na diaľkové ovládanie, v dome je 1 klimatizačná jednotka. Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. V cene nájmu je internet a satelitná TV. Za domom je veľká priestranná zimná záhrada o veľkosti 21 m2, gril, vírivka a upravená záhrada. Parkovanie vo dvore je pre 3 autá, prípadne ďalšie autá na ceste pred domom. Na pozemku sa taktiež nachádza záhradný domček.

Počet osôb: max. 4 dospelý alebo 2 dospelý a max 3 deti.  Domáce zvieratá nie sú povolené.

LOKALITA :

Obec Veľký Biel je len 25 km vzdialený od hlavného mesta a iba 4 km od Senca. V obci sa nachádza z pohľadu občianskeho vybavenia materská a základná škola, zdravotné stredisko s lekárom pre deti a dospelých, stomatológ, lekáreň, pošta, kultúrny dom s modernou kuchyňou, klimatizovanou tanečnou sálou či kinosálou, požiarna zbrojnica, futbalový štadión, multifunkčné ihrisko, detské ihriská alebo vonkajší fitness park. Obec je v okolí známa aj 16 hektárovou vodnou plochou pôvodného štrkoviska, využívanou nielen rybármi, ale aj miestnymi obyvateľmi a návštevníkmi vyhľadávajúcimi celoročný relax v prírode. Za dominantnú stavbu v obci považujeme barokový kaštieľ z 18. storočia, ktorý je však verejnosti prístupný iba príležitostne.

Dopravné spojenie z obce poskytuje možnosť využitia železničnej, alternatívne autobusovej prepravy a zároveň je dostupné priame napojenie na diaľnicu D1 z lokality Malý Biel, alebo využitie tzv. Starej Seneckej cesty I/61.    

VÝHODY:

- Tiché prostredie, len 10 minút z Bratislavy, 3 minúty autom zo Senca.

- Nadštandardná výbava domu - Kompletne zariadený, vrátane spotrebičov.

- Vhodný pre rodinu.

CENA:

Nájomné: 800 €/mesiac + energie 200 €/mesiac.

Prvá úhrada splatná pri podpise rezervačnej zmluvy:  Celkom 2.500,-€  z toho 2.000 € zábezpeka a prvá splátka nájmu a 500 € provízia RK.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a volajte: 0903 465 835, Norbert Ciller, ciller@desire.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Eurookná
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: EXKLUZÍVNE: Kompletne zariadený RD na prenájom, s nadštandardným príslušenstvom, Veľký Biel

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.