VEĽKÝ Rodinný dom NA POZEMKU 1476 m2, GARÁŽ, KRB, ZÁHRADA, ALTÁNKY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
408 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Dunajská Streda
Veľký Meder
pred 323 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 318 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme rodinný dom vhodný na podnikanie alebo bývanie spojené s podnikaním. Dom sa predáva aj s 30 ročnou stálou klientelou, kompletne zariadený a je ihneď k dispozícii.

8 IZB. RODINNÝ DOM, na POZEMKU 1476 m2 TERASA, KRB, ALTÁNKY, SKLENÍK, DETSKÉ IHRISKO, GARÁŽ, ZÁHRADA VEĽKÝ MEDER

Dispozícia domu je prispôsobená tak, že sa dve podlažia využívajú ako UBYTOVANIE PRE REKREANTOV, keďže dom je situovaný v tichom prostredí vo VEĽKOM MEDERI, len 800 m od TERMALPARKU.

Veľký oplotený upravený a udržiavaný pozemok ponúka nielen priestor pre oddych, športové aktivity ale aj príjemné posedenia na zastrešenej terase, pri krbe, ohnisku a samozrejme deti majú k dispozícií detské ihrisko s húpačkami a pieskoviskom.

DOM

25 ročná kvalitná tehlová stavba

úžitková plocha: 408 m2

8-izbový

2x krb

3x kuchyňa

2x barový pult

2x kúpeľňa

1x spchovacia miestnosť s umývadlom

1x sprchovacia miestnosť s WC

2x samostatné WC

3x WC

1x vínna pivnica

3x kotol /plyn, elektrika, tuhé palivo/

drevené okná s vonkajšími žalúziami

drevené podlahy + dlažba

drevené obklady z červeného smreka v kuchyni v obývacej izbe a na chodišti

IS: elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia

mesačné náklady cca 250

satelit, internet, wifi

POPIS

SUTERÉN: do suterénnej časti domu je vstup z dvora zo záhrady. Pri vstupe prechádzame chodbou, z ktorej sa dostaneme do priestrannej izby spojenej s kuchynským kútom, barovým pultom a krbom.

V suteréne sa nachádza aj malá ale veľmi príjemná vínna pivnica, komora a technická miestnosť v ktorej sú umiestené vykurovacie kotle a zásobniky teplej vody.

Všetky podlažia sú prepojené schodiskami.

Na PRVOM MEDZIPODLAŽÍ nad SUTERÉNOM sa nachádzajú dve izby, menšia plne vybavená kuchyňa, tri sprchovacie miestnosti /dve s umývadlom a jedna s WC/ a ešte dve samostatné toalety.

NA PRVOM NADZEMNOM PODLAŽÍ je vstup do domu z vonkajšej strany od ulice.

Dispozíciu tohto podlažia tvorí vstupná chodba, priestranná plne vybavená kuchyňa a najväčšia miestnosť celého domu obývacia izba s jedálňou, krbom a barovým pultom. V tejto miestnosti si každý člen nájde svoje príjemné miestečko na posedenie a relax.

NA DRUHOM PODLAŽÍ ako vyjdeme schodiskom je vstupná hala, šatník, tri samostatné izby, /jedna izba s kúpeľňou/ a ešte samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom.

POZEMOK

Veľký trávnatý a udržiavaný pozemok ponúka nielen priestor pre oddych, športové aktivity ale aj príjemné posedenia na zastrešenej terase, pri krbe, ohnisku, samozrejme deti majú k dispozícií detské ihrisko s húpačkami a pieskoviskom.

Na pozemku sú okrasné dreviny ale aj úžitková záhrada s vysadenými ovocnými stromami marhuľa, broskyne, jabloň, višňa, čerešňa, slivky, orech. Výhodou je aj vlastná studňa, ktorá slúži na polievanie záhrady.

Auto môžete parkovať v garáži, no dostatok miesta je aj na pozemku.

OKOLIE

Kúpeľné mesto Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Krásne termálne kúpalisko, aquapark THERMAL CORVINUS, ktoré je otvorené počas celého roku, je situované v lesoparku, ktorý ponúka výborné možnosti na športové využitie a na prechádzky.

Do Veľkého Mederu na termálne kúpalisko sa dostanete Žltými vlakmi zo smeru Bratislava aj Komárno. Vlaky RegioJet sem premávajú každé 2 hodiny a cesta z Bratislavy trvá cca 1 h a 20 minút a z Komárna len 30 minút.

Autom Veľký Meder Dunajská Streda 22 km /cca 20 min./

Autom Veľký Meder Bratislava 77 km /cca 1h 5min./

V obci je plná občianska vybavenosť, materská škola, ZŠ s VJS, potraviny len 3 min.od domu, BILLA, LIDL, JEDNOTA, pešia zóna s obchodmi, poliklinika, mestský úrad, kultúrne stredisko, čerpacie stanice, reštaurácie, atď.

CENA : 177 900,- Eur

Kontakt na makléra: Dana Polanská, 0914 777 840, dana.polanska@rkeuropa.sk

Cena zahŕňa:

1. províziu RK

2. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.

3. zmluvy autorizované advokátom

4. kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

5. pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.