Na predaj 4 izbový zariadený rodinný dom s možnosťou využitia ako dvojgeneračný po čiastoč

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
140 m
2
Plocha pozemku:  
360 m
2
okres Pezinok
Vinosady
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 174 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 4izbový zariadený podpivničený rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii vo Vinosadoch. Je možné ho využívať aj ako dvojgeneračný. Situovaný je na pozemku o výmere 360m2, končí potokom, pred domom je zeleň.

Pozostáva zo vstupu, kuchyne, obývačky, detskej izby, spálne a kúpeľne Z dvora je ďalší vstup do RD, kde je chodbička, izba, veľká kúpeľňa, WC. V tejto časti je možné osadiť kuchynskú linku, pričom by vznikol samostatný 1 izbový byt, alebo je možné prepojiť prednú časť domu so zadnou časťou. Za domom pokračuje sklad, hospodárska budova a miestnosť s posedením. Podkrovie je možné využiť na ďalšie miestnosti.

Dvor je upravený, oplotený, súčasťou je aj záhradný nábytok. Okná a vstupné dvere sú plastové, omietky sú nové, všetky rozvody sú nové. V kuchyni a v obývačke je plávajúca podlaha, v izbách je dlážka a koberec. Kuchynská linka je nová s elektrospotrebičmi. V prednej kúpeľni je sprchový kút, umývadlo so skrinkami, závesné WC, obklady, dlažby. V zadnej kúpeľni je vaňa, umývadlo, skrinky, obklady, dlažby, WC je samostatné. Podpivničená časť je presvetlená denným svetlom, je v nej plynový kotol a nový zásobník na teplú vodu. Kúrenie je ústredné , radiátory sú nové, v obývačke sú krbové kachle. V dome sú 2 komíny s možnosťou využitia pre krb.

Dom je napojený na všetky siete – voda, elektrika, plyn, kanalizácia, je zavedená pevná linka, internet. Na dvore je studňa. Pozemok je dostatočne široký s možnosťou parkovania viacerých áut.

Obec Vinosady je v bezprostrednej blízkosti Modry a Pezinka, pričom v celej tejto oblasti je krásna príroda, je to vinohradnícky kraj.

Priamo v obci je kaštieľ, ktorý aj s parkom je kultúrnou pamiatkou. Je zrekonštruovaný do luxusného stavu.

Záujemcovia ma môžu kontaktovať na t.č. 0948426282. Cena nehnuteľnosti je 144900€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj 4 izbový zariadený rodinný dom s možnosťou využitia ako dvojgeneračný po čiastoč

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.