3D Predaj veľkého RD 5+1 v obci Vlčany.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
1111 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Šaľa
Vlčany
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3D 360real.sk/vilavlcany/

Ponúkame na predaj veľký renovovaný rodinný dom v obci Vlčany. Je vhodný pre náročnejšieho klienta. Dom o rozlohe cca 300 m2 sa nachádza v slepej uličke, na okraji obce, na pozemku o výmere 1111 m2. Na pozemku je aj garáž o výmere 39 m2 momentálne využívaná ako letná kuchyňa s komplet vybavením. Pri nej sú ešte dva menšie altánky, kde sa dá grilovať a relaxovať. Dom prešiel v roku 2016-17 kompletnou renováciou: boli vymenené plastové okná, nová strecha s izoláciou, zateplenie domu 100mm polystyrén, nová fasáda, nová elektro a vodoinštalácia, na novo dotiahnutá plynová prípojka s rozvodmi, nové kúrenie, radiátory, plynový kotol Vaillant, sadrokartónové stropy so stropným bodovým osvetlením v celom dome, nové interiérové dvere so zárubňami, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a americkou ľadničkou. V rámci zateplenia bola spravená predpríprava na elektrické vonkajšie žalúzie a kamerový systém.

V pivnici je kotolňa, veľká komora, veľká práčovňa a veľká miestnosť, ktorá môže slúžiť ako oddychový priestor. Na prvom nadzemnom podlaží je otvorená obývacia izba s kuchyňou a jedálňou, z jedálne aj obývacej izby sú veľké otváracie francúzke okná na terasu v prednej časti domu. Ďalej je tu veľká kúpeľňa s WC a samostatné WC a jedna spálňa. Na pochodí sú tri spálne a ďalšia veľká kúpeľňa s WC.

Na pozemku je ešte veľký kopaný bazén s kovovou konštrukciou o rozmere 9,5 x 4,5 m. K nemu je piesková filtrácia s ohrevom. Pozemok udržiavaný s trávnikom. Treba dorobiť už len detaily podľa vlastných predstáv najmä v exteriéry.

V cene je aj prevažná časť zariadenia, takže stačí si priniesť veci a bývať....

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Bazén:
áno

Na mape: 3D Predaj veľkého RD 5+1 v obci Vlčany.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.