REZERVOVANÝ!!! Novostavba Murovaného bungalovu s garážou, 150 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
511 m
2
okres Kežmarok
Vlková
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám ponúka na predaj novostavbu bungalovu s garážou v obci Vlková.

DOM: Bungalov bol skolaudovaný v novembri v roku 2017. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s  obývacou izbou s výstupom na vonkajšiu zastrešenú terasu, 3 spální, 2 kúpeľní, technickej miestnosti, obytného podkrovia o rozlohe 25 m2, špajze, úložného priestoru pod strechou. Terasa je slnečná, orientovaná na západ ( pod terasou sa nachádza úložný priestor ). V dome sú plávajúce podlahy, plastové okná, obložkové zárubne, rohová vaňa v kúpeľni, v druhej kúpeľni predpríprava na sprchový kút, kuchynská linka robená na mieru vrátane spotrebičov ( umývačka riadu, rúra na pečenie, varná doska, chladnička), práčka, sušička. V obývacej izbe sa nachádza vkusný krb, ktorý dotvára príjemnú atmosféru v dome. Dom sa predáva komplet so zariadením, ktoré je zahrnuté v cene. Vykurovanie je podlahové v celom dome ( plynový kotol WOLF so zásobníkom vody). Náklady na bývanie sú vo výške 140,- € mesačne na 4osoby. Dom je napojený na centrálnu čističku odpadových vôd, obecný vodovod.

GARÁŽ: K domu prislúcha garáž o rozlohe 25m2 s automatickou bránou na diaľkové ovládanie, pri ktorej sa nachádza špajza.

POZEMOK: K domu prislúcha pozemok o celkovej rozlohe 511 m2, celý je oplotený. Z celkovej rozlohy pozemku je 150 m2 zastavanej plochy.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola 1-4. V dostupnej blízkosti cyklistický chodník vo Vrbove( 2 km), termálne kúpalisko Vrbov. V blízkosti domu sa dajú absolvovať  prechádzky do lesa s pekným výhľadom na Vysoké Tatry. Do Popradu je to cca 15 minút autom.

Materiál: fasáda Porobetón Thermalica, izolácia 12 cm polystyrén. Stropy: izolácie 32 cm, obložené sadrokartónom v kúpeľniach, v izbách drevo masív.

Pokiaľ hľadáte pokojné a vkusné bývanie, určite Vám túto nehnuteľnosť odporúčam. V prípade záujmu Vás rada prevediem danou nehnuteľnosťou. Kontakt t.č. 0917 206 415, pattermannova@deltaproperty.eu

CENA: 299.000,-€ vrátane garáže, zariadenia, spotrebičov, záhradného  grilu, terasového nábytku, hojdačky. 

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno

Na mape: REZERVOVANÝ!!! Novostavba Murovaného bungalovu s garážou, 150 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.