Rodinný dom 3-izbový so zariadením, garáž, záhrada, pozemok 1200 m2, VOZOKANY okr. TOPOĽČANY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
okres Topoľčany
Vozokany
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

176162 - Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Vozokany, ktorá leží na hlavnom dopravnom ťahu medzi mestami Piešťany a Topoľčany. Dom, skolaudovaný v roku 2000, je postavený na betónových základoch z porobetónových tvárnic na pozemku s celkovou výmerou 1200 m2. Je napojený na všetky inžinierske siete (obecný vodovod, elektrina 230/400, plyn), odpadové vody sú zvedené do veľkoobjemnej žumpy. Strecha je kanadský šindel. Kúrenie je ústredné plynové - zabezpečuje prietokový plynový kotol značky Protherm. Podlahová plocha je 90 m2. Dispozične pozostáva:

vstupná chodba, 2 spálne, priestranná obývačka, samostatná kuchyňa, kúpeľňa s WC, terasa

V celom dome sú plastové okná, podlahy - plávajúca a dlažba, kuchyňa je vybavená kuch. linkou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazákom, na stolovanie slúži rohová lavica so stolom. Z kuchyne je východ na zadnú terasu. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, WC, automatická práčka a plynový kotol. Pri vstupe do domu je krytá terasa s pekným výhľadom na okrasnú záhradu, ktorá dom obkolesuje. Za domom sa nachádza garáž a parkovacia plocha pre ďaľšie auto - celá prístupová cesta ku garáži je spevnená zámkovou dlažbou. V zadnej časti pozemku je úžitková záhrada s množstvom výborne rodiacich ovocných stromov (jablone, hrušky, slivky, marhule, hrozno..) Dom aj garáž sú pod zabezpečovacím systémom. Pozemok je rovinatý, slnečný, južne orientovaný, oplotený. Nehnuteľnosť možno využívať aj na trvalé aj na rekreačné bývanie, výhodou je tichá lokalita a blízkosť prírody. V obci sú potraviny, mäsiarstvo, v susednej obci vzdialenej 2 km sa nachádza škola, škôlka, lekár, pošta, bankomat, obchody, reštaurácia...Vzdialenosť do Piešťan je 17 km, do Topoľčian 15 km, do Bratislavy 95 km. 

Cena je 69 000€.

Viac informácií Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0905 248 196 alebo mail adrese petovska@vasereality.sk

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia - Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO: 0905 248 196

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Alarm:
áno

Na mape: Rodinný dom 3-izbový so zariadením, garáž, záhrada, pozemok 1200 m2, VOZOKANY okr. TOPOĽČANY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.