Prenájom zariadeného nadštandardného rodinného domu , Vrakúň

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
730 m
2
okres Dunajská Streda
Vrakúň
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 276 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Luxusne vybavený a zariadený priestranný štvorizbový bungalov na 7,30 á pozemku sa nachádza v okrajovej časti obce Vrakúň, 2km od Gabčíkova, 7km od Dunajskej Stredy. Spĺňa predstavy náročnejších klientov. Zastavaná plocha domu je 150m2 + zastrešená klimatizovaná krytá terasa z obývacej izby, smerom do záhrady. Súčasťou domu je aj  kryté státie pre auto a altánok slúžiaci ako úložný priestor. 

Materiál : pálená tehla 30 cm, izolácia. Dom sa prenajíma aj s výbavou, vrátane nábytku na mieru ako aj elektroniky!!!

Zadelenie domu: vstupná chodba, samostatné WC s umyvadlom, priestranná chodba, kuchyňa s modernou peknou kuchynskou linkou, jedálenským kútom a východom na krytú terasu, obývacia izba s dverami na zastrešenú terasu a do ďalšej izby využívanej ako pracovňa, technická miestnosť pre plynový kotol, el. boiler, pračku), ďalšia spojovacia chodba, odkiaľ je kúpeľňa s vaňou, wc, dve umyvadlá a sprchovací kút. Ďalej dve samostatné izby (spálňa s vlastným šatníkom - izba).

Vybavenie:  vysoko kvalitná dlažba a laminátové parkety. V celom dome je podlahové plynové kúrenie. Ďalej k vybaveniu domu patria znížené stropy, štýlové bodové osvetlenia, vstavané skrine, interiérové dvere, alarm, kamerový systém, klimatizácia, domový vrátnik, plastové okná s trojsklom,  vonkajšie rolety.  Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (odsávač vzduchu, rúra, elektrická indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka), rozvody internetu a káblovej TV v každej izbe. Terasa je zastrešená, drevená podlaha, klimatizovaná. 

IS: elektrina 220/380V, plynové podlahové kúrenie, kotol, vlastná vŕtaná studňa 12m, dve vod.šachty, dom  nie je napojený na verejnú kanalizáciu. 

Pozemok je celý oplotený betónovým bariérovým plotom, nová brána, chodníky, trávnik, osvetlená fontánka, záhradné zavlažovanie, okrasné dreviny, volieréra pre psa. V prednej časti pozemku je  prístrešok pre auto. V okolí domu je pekná príroda, veľa zelene.

CENA NÁJMU: 850 €/memesiac vrátane energií. Finančná zábezpeka 1200.- EUR pri podpise nájomnej zmluvy.

KONTAKT: 0905 715 840, email: renatacsradnoti@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Prenájom zariadeného nadštandardného rodinného domu , Vrakúň

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.