Jedinečná rodinná vila / Vrbové

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
182 m
2
Plocha pozemku:  
750 m
2
okres Piešťany
Vrbové
Vrbové
pred 254 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 254 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj jedinečnú nehnuteľnosť / vilu projektovanú Dušanom Samuelom Jurkovičom, ako architektonický skvost obce Vrbové.

● Jedná sa o jednopodlažnú 4 izbovú budovu, ktorá je situovaná v tichej lokalite neďaleko od vodnej nádrže Čerenec, postavenú pred rokom 1935. Vila susedí so 100r starým mlynom, ktorý dokresľuje jedinečnú atmosféru. Výhľad z terasy je situovaný na historický kostol s farskou záhradou.

● Hlavným vchodom cez upravenú predzáhradku s parkovacím miestom sa dostaneme do priestrannej haly z ktorej je vstup do ostatných miestností, 2 izieb a veľkej, svetlej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z kuchyne vedú dvere aj do špajze. V obývacej časti sa nachádza štýlový krb a veľká zabudovaná knižnica. Dvojkrídlovými presklenymi dverami sa vojde do zimnej záhrady, odtiaľ na terasu so schodiskom do záhrady.

● Z haly sa ide samostatným vstupom do pivnice, na povalu a do menšej izby, ktorá slúžila ako pracovňa.

● Kúpeľňa je rozdelená na privátnu časť a časť ktorú používajú aj návštevy.

● V prvej sa nachádza WC s bidetom a umývadlom.

● Za posuvnými dverami je priestranná kúpeľňa s vaňou, novým sprchovacím kútom a umývadlom.

● Vo vedľajšej miestnosti sa nachádza plynový kotol, práčka so sušičkou, WC a vzadu je v ďalšej časti šatník.

● Dom má klenbové pivničné priestory, kde v rámci rekonštrukcie prebehli sanačné práce, nové elektrické rozvody, plastové okná. Vstup do garáže je dvojkrídlovými dverami. Pivnica slúži ako skladový priestor.

● Dominantou terasovito riešenej záhrady je altánok vybudovaný z mohutných starých drevených hrád a kameňa. Je vydláždený rovnakou dlažbou ako terasa a schodiská, osvetlený, má zabudovaný starodávny kamenný žľab na vodu a kamenný krb. Strešná krytina je ako na streche domu. Vizuálne je prepojený s celou záhradou. Atmosféru dotvára aj jeho umiestnenie pod veľkým 80r smrekom, ktorý v letnom období zabezpečuje príjemný chládok aj v horúčavách.

● Na hornej terase sa nachádza bazén, solárna sprcha a priestor na posedenie a slnenie.

● Na nižšej je trávnik s okrasnou výsadbou.

● Okolo celého domu sú spevnené chodníky, zvyšok záhrady je tvorený parkovou výsadbou tak, aby dotvárala historický ráz budovy. Oplotenie tvoria kamenné múry netradičného tvaru, vysoké tuje, kovové časti plota sú obrastené brečtanom a divým viničom.

● Okolo pozemku sa nachádza priestor pre 6 parkovacích miest. Dom má dva vstupy, hlavný je z predzáhradky do haly a druhý zo záhrady cez terasu. Studňa z vonkajšej strany plota je využívaná spoločne so susedmi.

● Rekonštrukcia budovy bola realizovaná na etapy a zahŕňala kompletnú rekonštrukciu strechy s výmenou kvalitnej strešnej krytiny, výmenu okien a vonkajších dvier, krb a vyvložkovanie komína, , zateplenie povale, kompletné elektroinštalačné práce, vodoinštalačné, tepelné rozvody s výhrevnými radiátormi, nové odpady, úpravu vnútorných priečok, keramické dlažby a obklady, výmenu celej sanity, plávajúce podlahové parkety, izolácie vonkajších múrov, zníženie stropov sadrokartónom, sanačné práce okolo celej budovy, rekonštrukciu fasády, odvedenie dažďovej vody do trativodu, všetky úpravy terénu v záhrade, vybudovanie altánku, plotov, brán, schodísk a výsadby.

● Dom je zariadený starožitným nábytkom, osadené sú starožitné lustre. V prípade záujmu môžeme dohodnúť odpredaj.

● Satelit, internet, rozvody na TV v každej izbe

Vaše výhody: Nadštandardná rodinná vila s veľkorysými obytnými a úžitkovými priestormi v kľudnej obytnej štvrti s jedinečným exteriérovým priestorom. Vhodné pre veľkú rodinu, dvojgeneračné bývanie alebo ako prázdninová rezidencia: 14 km od kúpeľného mesta Piešťany ,12km od privádzača diaľnice D1.

Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme v R1reality Piešťany. Objednajte sa na obhliadku už dnes.

Exkluzívna ponuka nehnuteľnosti, iba v R1reality Piešťany.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasnej konštrukcie a súčasného technického stavu objektu je možné predpokladať zaradenie do energetickej triedy B.

Potrebujete úver?

Ponúkame Vám AKCIU: Klienti R1 Reality, ktorí zveria vybavenie financovania kúpy nehnuteľnosti našim finančným expertom, získajú súdno-znalecký posudok pre vybavenie hypoúveru ZDARMA.

Ponúkaná cena už zahŕňa:

1. kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy autorizovanej advokátom a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností

2. osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve.

3. odmenu realitnej kancelárie, úhradu správnych poplatkov pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností v riadnom konaní

Za výhodnejších finančných podmienok poskytujeme klientom R1reality kompletné predajné a po predajné poradenstvo, vybavenie výhodného financovania kúpy, poistenia nehnuteľnosti, zabezpečíme prípadné geodetické práce, ohodnotenie nehnuteľnosti, vypracovanie súdno-znaleckého posudku, posudky aj pre účely dedičského konania, vypracovanie hydrogeologického posudku, sťahovanie, upratovanie, maliarske práce, dizajnového návrhu pre Váš nový domov, výrobu, dodanie a návrh Vášho nábytku a pod.

R1reality ...získaj viac

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.