Na predaj dom, Vyšná Hutka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
255 m
2
okres Košice - okolie
Vyšná Hutka
pred 183 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 178 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Ponúkame na predaj dom – polyfunkčnú budovu v obci Vyšná Hutka, okr. Košice - okolie. Pozemok má výmeru 220 m2. Prízemie domu o veľkosti 135 m2, obytné podkrovie cca 120 m2. Dom je podpivničený.

Dispozícia: Prízemie domu je využívané na podnikateľské účely, je zriadená predajňa potravín a pohostinstvo. Priestory majú samostatné vchody a sú kompletne zrekonštruované. K dispozícii je salónik, terasa pred domom, 2 toalety pre zákazníkov, šatňa a toaleta pre personál. Doplnkové služby: stávková kancelária, Tipos a výdajné miesto plynových fliaš. V cene je aj zariadenie. Možnosť odkúpenia tovaru po dohode.

Obytné podkrovie pozostáva z obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchynským kútom, komory, spálne, detskej izby a kúpeľne s toaletou. Predáva sa bez zariadenia.

Stav nehnuteľnosti: Potraviny a pohostinstvo sú kompletne zrekonštruované, bez ďalších investícií. Obytná časť je po čiastočnej rekonštrukcii, nová kuchynská linka. Strecha eternit.

V júli 2020 bola vykonaná revízia elektrického zariadenia a plynového zariadenia. V dome sú namontované klimatizačné jednotky. Celá budova je chránená zabezpečovacím systémom. Dom bol postavený z tehál a kameňa.

IS: elektrina, plyn, verejný vodovod, žumpa. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom.

Dom je bez tiarch, kúpou voľný.

CENA DOHODOU.

Energetický certifikát domu nebol vyhotovený.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis prostredníctvom autorizovaného advokáta a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj dom, Vyšná Hutka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.