Apartmánový dom - Vysoké Tatry - Veľká Lomnica Tatragolf, odpočet DPH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
2251 m
2
okres Poprad
Vysoké Tatry
pred 306 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 300 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj apartmánový dom ako vynikajúcu investičnú príležitosť vo Vysokých Tatrách - Veľká Lomnica Tatragolf. Uložiť peniaze premyslene do hodnoty, ktorá Vám zabezpečí istotu dobrej investície, stabilitu jej ceny a zároveň radosť z príjemného využitia vo forme komfortu a zdravého životného štýlu nie je ľahké. Tento projekt luxusných apartmánov v prostredí Vysokých Tatier túto možnosť spĺňa. Apartmánový dom pozostáva z 15 apartmánov rôznej rozlohy. Vybavenie apartmánov: bezpečnostné vstupné dvere do každého apartmánu, stavaný krb na drevo, elektronický vrátnik, príprava na elektronický systém ochrany apartmánu, satelit, laminátová podlaha plávajúca v obývacích miestnostiach, keramická dlažba v kuchyni, jedálni a na chodbách, dvere interiérové s obložkovou zárubňou, interiérová povrchová úprava, vápenato - cementová omietka, maĺba biela, plastové okná , 5-komorové. v imitácii dreva z vonkajšej strany a bielou farbou v interiéry, drevené strešné okná v mezonetoch. Kuchyne - prípava vodo- a elektroinštalácie na kuchynskú linku.Vypínače, zásuvky, zástrčky pre satelitný príjem televízneho signálu.

Kúpelne - keramický obklad, keramické umývadlo, akrylátová vaňa alebo stavaný sprchovací kút, pákové batérie, elektrická prípojka, ventil a odtok na inštaláciu práčky.

WC závesné, Geberit, keramický obklad stien. . Každý apartmán je ukončený ako holopriestor, v ktorom chýba iba kuchynská linka. V každom sa nachádza aspoň 1 balkón a krb na drevo.Ku každému apartmánu prislúcha pivnica s rozlohou cca 5 m2. Areál o výmere takmer 3 000 m2 sa okrem samotného apartmánového objektu nachádza aj altánok s grilom a sedením pre cca. 15 osôb, detské ihrisko, menšia budova skladu servisnej techniky, budova kôlne a budova na uskladnenie smetníkov. Väčšinu nezastavanej plochy tvorí trávnik v oddychovej zóne, výsadba zelene so záhradnou architektúrou a parkovisko. V apartmánovom dome je možnosť kúpiť apartmány aj samostatne v cene od 111.000,-€ V prípade záujmu poskytnem ďalšie dôležité informácie. Energetický certifikát je skupiny "B". Viac informácií získate na t.č. 0905 980 652 alebo topoliova@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Apartmánový dom - Vysoké Tatry - Veľká Lomnica Tatragolf, odpočet DPH

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.