Novostavba holodomu v obci Záhorská Ves- za super cenu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
108 m
2
Plocha pozemku:  
450 m
2
okres Malacky
Záhorská Ves
pred 304 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 303 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Záhorská Ves. Jedná sa o dva dvojpodlažné 4- izbové domy. Zastavaná plocha domu je 133,65 m2, úžitková výmera domu je 108,56 m2. Rodinné domy sú delené na dennú a nočnú časť. Na prvom podlaží sa nachádza denná časť, na druhom nadzemnom podlaží je nočná časť domu. Prvý dom má vchod orientovaný na južnú stranu a druhý dom je orientovaný na severnú stranu. 

Dispozícia oboch domov je totožná, len sú zrkadlovo otočené.

Dispozícia:

1.    Podlažie: zádverie so šatníkom, kúpeľňa spolu s WC, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou – z obývacej izby sa ide na terasu a miestnosť / komora/. Z obývačky vedie schodisko do nočnej časti domu.

2.    Podlažie: spáľňa, 2 x detská izba, kúpeľňa spolu s WC 

Oba rodinné domy sa budú predávať v štádiu holodom:  budú dokončene komplet rozvody, vnútri urobené potery, strecha, omietnutá fasáda, vnútri urobené steny. Pozemok bude oplotený (kombinácia betónový plot a pletivo). 

V domoch bude podlahové kúrenie (vykurovane plynovým kondenzačným kotlom), taktiež aj predpríprava na osadenia krbovej vložky.

Termín dokončenia : koniec augusta 2018

Cena domu s väčším pozemkom /  výmera pozemku: 689.80 m2 / je  126.000,-eur v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Cena domu s menším pozemkom /  výmera pozemku 308,20 m2 / je 116. 000,-eur v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Obec Záhorská Ves leží 17 km západne od Malaciek. Po otvorení hraníc s Rakúskom sa obnovujú čulé styky medzi starostami obcí, spolkami, školami, kultúrne a spoločenské podujatia spájajú obyvateľov oboch štátov, naši občania chodia za prácou do Rakúska, oba brehy spája kompa, neustále využitá. V sa nachádza detská lekárka,  všeobecná lekárka pre dospelých, je tu lekáreň, škola,  škôlka,  pošta, pizzeria ...

Bližšie info a kontakt: Katarína Uhrínková, asistent@maximreal.sk, tel.: 0915 831 158

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Bližšie info a kontakt: Katarína Uhrínková, asistent@maximreal.sk, tel.: 0915 831 158

 

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: Novostavba holodomu v obci Záhorská Ves- za super cenu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.