6-izbový RODINNÝ DOM, SAUNA, GARÁŽ, KLIMATIZÁCIA, Zálesie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
700 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Senec
Zálesie
pred 275 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 262 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS DOMU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny 6-izbový KLIMATIZOVANÝ, podpivničený rodinný dom so SAUNOU a GARÁŽOU na 7 árovom, parkovo upravenom pozemku nachádzajúci sa neďaleko od Bratislavy v obci Zálesie. Dom má celkovú rozlohu 160 m2. Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, WC, komora, obývacia izba s KRBOM prepojená s kuchyňou, výstup na TERASU. Poschodie tvoria 3 samostatné spálne s BALKÓNOM, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, pračkou, sušičkou a samostatné WC s bidetom. V podpivničenom priestore sa nachádzajú 2 izby, ktoré sa dajú využiť ako hosťovské. Nájdete tu aj veľkú komoru, SAUNU a sprchovací kút s umývadlom. Dom sa prenajíma čiastočne ZARIADENÝ, prípadné dozariadenie je možné po dohode s majiteľmi. Voľný je ihneď.

STAV DOMU:

Dom postavený v roku 1997 bol kompletne ZREKONŠTRUOVANÝ, ZATEPLENÝ a je zabezpečený ALARMOM. Vykurovanie je zabezpečené cez nový plynový kotol, podporované SOLÁRNYMI PANELMI. V spodnej časti domu podlahové, na poschodí radiátory. Dom má klimatizáciu a filtroventilačné zariadenie. Spotreba energií sa efektívne reguluje prostredníctvom zabudovaného počítača. Okná sú plastové, v podkroví drevené VELUX so žalúziami. Priestranná kuchynská linka je plne vybavená zabudovanými spotrebičmi. Odpad z domu je zabezpečený cez čističku odpadových vôd.

PLATBY:

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí jeden mesačný nájom vo výške 1600,- euro + zálohové platby za energie 200,- euro ( podľa počtu osôb ) + vratný depozit + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 800,- euro.

LOKALITA:

Zálesie leží približne 10 km od Bratislavy, je obkolesené zeleňou a jazerami. Nájdete tu park, materskú školu, potraviny, reštauráciu, kaviareň, relaxačné centrum. Dom sa nachádza v tichej a príjemnej lokalite.

/ 6-IZBOVÝ RD / PRENÁJOM / 160 M2 / SAUNA / GARÁŽ / ZARIADENÝ / KLIMATIZÁCIA / BALKÓN / TERASA / ZÁLESIE /

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: 6-izbový RODINNÝ DOM, SAUNA, GARÁŽ, KLIMATIZÁCIA, Zálesie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.