ZÁLESIE - moderný RD 152 m2, pozemok 673m2, TICHÁ LOKALITA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
152 m
2
Plocha pozemku:  
673 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Senec
Zálesie
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predáme nadštandartný rodinný dom s úžitkovou plchou 152 m2 + terasa + záhradný domček, v tichom prostredí v obci Zálesie. Dom pozostáva zo štyroch izieb, kuchyne prepojenej s obývačkou a jedálňou, šatníka, skladu a technickej miestnosti s plynovým kondenzačným kotlom, 2 x kúpeľňa s WC, samostatné WC. V obývačke je inštalovaný krb. Každá izba v dome je napojená na podlahové kúrenie a má samostatný termostat. Dom sa nachádza na rovinatom teréne, na pozemku o výmere 673 m2. V dome je inštalovaná inteligentná domácnosť (smart home), prostredníctvom ktorej je možné ovládať kúrenie v každej izbe, osvetlenie, žalúzie, elektrické zásuvky, zavlažovací systém. O bezpečnosť sa postará kvalitný bezpečnostný systém s požiarnym čidlom. Pozemok je oplotený, vrátane elektrickej brány.

Kontakt: 0903 770 410

Cena zahŕňa profesionálny právny servis advokátskou kanceláriou HARGAŠ LEGAL, s.r.o. - autorizácia kúpnej zmluvy advokátom, vyhotovenie návrhu na vklad, zápis vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností do 20 dní ako i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru.

Kontakt: 0903 770 410

Vek stavby:
< 10 rokov
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno

Na mape: ZÁLESIE - moderný RD 152 m2, pozemok 673m2, TICHÁ LOKALITA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.