Rodinný dom Banská Hodruša - sídlo v krásnej prírode!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1883 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Žarnovica
Žarnovica
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 146 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Budúce sídlo v krásnom zelenom prostredí.

Rodinný dom bol postavený v roku 2008 s cieľom vytvoriť komfortné bývanie v najkrajšom prostredí Banskej Hodruše. Cit a dôslednosť sa kládol na technické požiadavky stavby. Na zníženom prízemí pozostáva dom z miestnosti pre budúcu infrasaunu, fitness, kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť a vstupu na spevnenú terasu. Od ulice na prízemí pri hlavnom vstupe sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť, obývací priestor s krbom a schodisko do poschodia, izba, kúpeľňa. Poschodie pozostáva z dvoch spální, kúpeľne a z priestoru v okolí schodiska - budúca galéria.

Dom je napojený na vodu z vlastného vrtu 43 m hlbokého, na pozemku sa nachádza prívod aj obecného vodovodu. Odkanalizovanie bolo v projekte riešené pomocou trojstupňovej ČOV - čistenie, zásobník vody, vsakovacia nádrž. Elektrikou je riešené vykurovanie a ohrev teplej vody, konvektory sú umiestnené v podlahách, všetky rozvody už zrealizované a pripravené. V celej stavbe sú realizované rozvody TV a internetu. Okná sú 6-komorové trojsklá zn. SCHUCO, strecha Bramac, zateplenie stavby 120 mm systém WEBER Terranova silikón silikátová omietka.

Vedľa domu stojí vedľajšia stavba s podpivničením, možnosť využiť na budúcu garáž. Okolie domu dotvára svahovitý terén, možnosť výstavby menších dvoch chatiek.

Pozemok je prístupný autom z asfaltovej obecnej komunikácie. Je kompletne oplotený, zo spodnej časti je 7 m vysoký pevný betónový múr dĺžky 30 m.

V blízkom okolí je prístupné jazero, lyžiarske stredisko, možnosť turistiky, cyklotrás, diaľnica 10 km. V súčasnosti sa dom nachádza v štádiu holodomu, čo prináša novému vlastníkovi výhodu v dokončení si podľa vlastných predstáv.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.