PREDAJ jedinečného RD v veľkým pozemkom - VYSOKÉ TATRY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
240 m
2
Plocha pozemku:  
1190 m
2
okres Poprad
Ždiar
Antošovský vrch
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID: F061-13-LUC3

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť situovanú priamo v srdci VYSOKÝCH TATIER , v turisticky mimoriadne vyhľadávanej obci Ždiar. Predmetom predaja je samostatne stojaci rodinný dom, kolaudovaný v roku 1981 na rozľahlom pozemku o výmere 1 190 m2. Objekt je trvalo obývaný a novým majiteľom ponúka neobmedzené možnosti úprav, či už na trvalé bývanie, rekreačné zriadenie, samostatné apartmány, príp. dostavbu novej samostatnej nehnuteľnosti. Úžasnou výhodou je samotná poloha parcely, ktorá je situovaná na úplnom kraji povolenej zastavanosti obce.

NEHNUTEĽNOSŤ:

- parcela 1190 m2

- trojpodlažný , murovaný RD - rok kol.1981. trvalo obývaný.

- kompletné inžinierske siete ( elek., plyn, voda, kanalizácia, studňa )

- zastavaná plocha 148 m2, obytná plocha 240 m2

- kúrenie - plynový kotol ( výmena r. 2017 )

- sedlová strecha

- podiel na prístupovej spevnenej ceste

dispozícia RD:

prízemie:

samostatná garáž (dielňa), poľovnícky salónik, kuchyňa, sklad potravín, tech. miestnosť - možnosť zobytnenia na samostatnú bytovú jednotku.

prvé nadzemné podlažie:

veranda, kúpeľňa, WC, špajza, kuchyňa, 2 x samostatná izba, veľká obývacia izba s loggiou - možnosť rozdelenia na dva samostatné apartmány.

druhé nadzemné podlažie:

1x kúpeľňa, 1x samostatná toaleta, 1x kúpeľňa s WC, kuchyňa, 4 x samost. izba - možnosť rozdelenia na dva samostatné apartmány.

Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná, vo výbornej tech. kondícii, trvalo obývaná bez nutných úprav. Predáva sa zariadená. Mesačné náklady : cca 200 Eur. ÚPI k nahliadnutiu v RK.

LOKALITA:

Podtatranská obec Ždiar patrí medzi klenoty Slovenska. Okrem úchvatných prírodných scenérii Belianskych Tatier, nekonečných možností turistiky, lyžovačiek, cyklotrás, iných druhov športov a relaxu, Vám táto rázovitá obec svojou polohou - mesto Poprad ( 32 km) , Poľsko ( 13 km) ponúka dostupnosť všetkých potrieb moderného života. Ždiar disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nákupným a zdravotným strediskom, školou, škôlkou, poštou ... množstvom reštaurácii a rekreačných zariadení. V zimnom období máte na skok moderné lyžiarske strediská Skicentrum Strednica, Strachan, Bachledová dolina. Za zmienku určite stojí aj skvelá vybavenosť lyžiarskych stredísk poľskej strany Tatier a krásne mesto Zakopné ( 32 km).

Doprajte si takmer hmatateľné ticho, pokoj a každodennú kávu s výhľadom na povesťami opradené tatranské štíty Vidlu a Havran...)

LINK video: youtu.be/oZf2YY3m6_U

Cena : 349 000 Eur.

Suma je konečná a je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra, v prípade záujmu o sprostredkovanie financovania našim hypotekárnym špecialistom, aj vrátane nákladov na vypracovanie znaleckého posudku.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality.

LINK video: youtu.be/oZf2YY3m6_U

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Mierny svah
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.