TIMA Real - ponúka 4 izbový RD v obci Zeleneč

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1526 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trnava
Zeleneč
pred 130 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 126 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V Exkluzívnom zastúpení ponúkame veľmi udržiavaný 4 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite obci Zeleneč pri Trnave. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred 8 rokmi. Menená strešná krytina zn. Mediteran, plynový kotol zn. Protherm, nová vodárnička, pred dvomi rokmi plastové okná. Veľké priestranné, svetlé izby, vstupná hala, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, samostatné WC. Je vhodný na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv.

Napojený je na plyn, elektrinu, DSL kábel, kanalizáciu, vodu z kopanej studne 16 m hlbokej, obecná voda na pozemku. Na dvore zastrešená terasa, letná kuchyňa, dielňa, garáž čiastočne podpivničená s montážnou jamou. Malé hospodárske budovy. Pekná záhrada. Tichá ulička, dobrý susedia.

Treba vidieť !!!

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: TIMA Real - ponúka 4 izbový RD v obci Zeleneč

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.