Hľadáte rodinný dom neďaleko mesta Levice?

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
4905 m
2
okres Levice
Žemberovce
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 122 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F032-12-DEUHa.

Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj priestranný 3- izbový rodinný dom v obci Žemberovce - 13 km od Levíc. Bol skolaudovaný v roku 1968 o rozmeroch 10x10 m. Je v pôvodnom stave, zrekonštruované bolo plynové kúrenie (kotol, rozvody, radiátory). Je vymenený kompletne rozvod vody, kanalizácie a sanity. V kúpeľni a v kuchyni bol vymenený rozvod elektriky. Strecha je po oprave, nezateká. Komíny sú po rekonštrukcii plne funkčné. Dom je celý podpivničený. Na stenách sú vápenné omietky, v izbách parkety, v kúpeľniach a na chodbách dlažba. V dome je okrem 3 izieb, priestranná kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou a spotrebičmi (plynový sporák s elektrickou rúrou, mikrovlna rúra, chladnička) taktiež sa tu nachádzajú 2 zariadené kúpeľne so samostatnými elektrickými ohrievačmi vody + 2x WC.

Murovaná prístavba k domu - dnes slúžiaca ako dielňa -sa dá prerobiť na garáž. Dom je pripojený na verejný rozvod vody, plynu a 3-fázového prúdu. Všetky inžinierske siete sú funkčné. Má vlastný septik umiestnený pred domom. Pozemok má 4905 m2 z ktorej 3799 m2 je vedený v katastri, ako orná pôda ležiaca už v extraviláne obce.

Dom sa predáva zariadený je ihneď voľný a celoročne obývateľný. Dvor je po úprave a pripravený na položenie dlažby, poskytuje dostatok priestoru na parkovanie áut. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo v obci Žemberovce a od okresného mesta Levice je vzdialená len 13 km. Navyše sa v blízkosti nachádza začiatok turistického ruchu Štiavnických hôr, v blízkosti 3 km je priehrada Lipovina, kde sa dá plávať , rybárčiť a člnkovať. Veľký pozemok môže slúžiť na chov oviec, prípadne iných úžitkových zvierat.

V rámci občianskej vybavenosti obce sa tu nachádzajú potraviny COOP Jednota, Zdravotnícke centrum, lekár, zubár, lekáreň, kultúrny dom, ZDŠ-škola, škôlka, reštauračné zariadenia, penzión, Slovenská pošta a pod.

Ak Vás táto ponuka zaujala, srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Cena : 102 000 €

Telefón: 0950 103 136

E-mail:denisa.uhorova@finanzpartner.sk

Naša cena je konečná bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Mierny svah

Na mape: Hľadáte rodinný dom neďaleko mesta Levice?

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.