Na predaj rodinný dom 5+2, 177 m2, Brezany.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
177 m
2
Plocha pozemku:  
539 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 77 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj RD v obci Brezany. Dispozične je nehnuteľnosť riešená 5+2 s obytnou 177 m² a úžitkovou plochou 250 m² .Veľkou výhodou je, že sa domček nachádza v blízkosti Žiliny, cca 10 min autom. Stojí na slnečnom mierne svahovitom pozemku s rozlohou 539m². Prístup je zabezpečený z oboch strán po obecnej komunikácii. Nehnuteľnosť je napojená je na obecnú vodu a odpad je riešený formou žumpy. Ústredné kúrenie zabezpečené plynovým kotlom aj kotlom na pevné palivo. Teplá voda je riešená elektrickým bojlerom.

Dispozične má dom : prízemie, 1. poschodie a 2. poschodie.

Na prízemí sa nachádza chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC a práčovňou, technická miestnosť, garáž ,montážna jama a veľká dielňa.

Na 1. poschodí je obývačka s balkónom prepojená s kuchyňou, komora, chodba, kúpeľňa, samostatné WC s umývadlom a dve izby - jedna s balkónom.

Na 2. poschodí sú dve samostatné izby - jedna z nich má lodžiu, chodba so vstupom do podkrovných priestorov, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a WC.

Nádherné prostredie s krásnym výhľadom. V okolí sa nachádza veľa možností na rekreáciu : prechádzky, cykloturistika, turistika. Odporúčam vidieť. Dobrá investícia . Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vytvorený. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na mail : durak@tureality.sk alebo na čísle : + +421 41 32 17 800

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.