Novostavba rodinného domu 6+KK, ŽILINA - VLČINCE, 180 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku domu ************https://my.matterport.com/show/?m=FNCvL23LSaC************ EXKLUZÍVNE TUreality ponúka na PREDAJ/VÝMENU (podmienka) nadštandardnú novostavbu rodinného domu v radovej zástavbe na Vlčincoch v Žiline za 4 izbový a väčší byt v novostavbe na Hlinách (Rudiny, Komenského rezidencia, Malá Praha, Hliny VIII).

Trojpodlažný tehlový dom o úžitkovej ploche 180 m2 s predzáhradkou sa nachádza v novovybudovanej časti s výbornou dostupnosťou do mesta. Veľkou výhodou je blízkosť lesoparku a iných športových aktivít ako cyklotrasa, plaváreň a iné.

DISPOZÍCIA:

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývačka, izba so vstavanou skriňou a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Pod schodmi sa nachádza sklad.

Na druhom podlaží je situovaná priestranná obývačka s kuchyňou a výstupom do zadnej slnečnej záhrady. Kuchyňa je kompletne zariadená, vybavená spotrebičmi. Súčasťou je aj samostatne oddelená špajza so zasúvacími dverami. Na poschodí je samostatná toaleta.

Na vrchnom podlaží sa nachádza hlavná kúpeľňa, spálňa, detská izba a pracovňa. V spálni a detskej izbe sú veľké vstavané skrine. Z pracovne sa vychádza na priestranný balkón s krásnym výhľadom. Na chodbe sa nachádza menšia vstavaná skriňa.

TECHNICKÉ VYBAVENIE DOMU:

Dom disponuje kamerovým/zabezpečovacím systémom, zelenou strechou, externými žalúziami ovládanými smartfónom, vykurovanie každej izby samostatne. Prístrešok pre dve autá a skladový priestor pre náradie a bicykle. Pôdorys na vyžiadanie.

Vhodné pre klienta, ktorý uprednostňuje komfort bývania v dome a súčasne sa nechce vzdať toho, čo ponúka bývanie v mestskej lokalite ako sú výhody občianskej vybavenosti. Dom je možné využiť aj ako dvojgeneračný, prípadne kombináciu na osobné a firemné využitie.

Bližšie info: mackova@tureality.sk alebo na tel. čísle +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.