Predaj VILLA BUDATÍN - Žilina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
362 m
2
Plocha pozemku:  
826 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 178 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť sa nachádza vo vidieckej zástavbe mestskej časti Budatín neďaleko Budatínskeho zámku. Je dobre dostupná z hlavných ťahov a vďaka Budatínskemu zámku a jeho obnovenému parku je celoročne navštevovaná domácimi aj zahraničnými turistami.

Na prízemí vily sa nachádza reštaurácia s kapacitou 30 miest na sedenie, salónikom pre 6 osôb a terasou s 24 miestami. Ku zázemiu reštaurácie patrí kuchyňa s priestorom pre chladiarenské zariadenie a niekoľko obslužných priestorov na prípravu jedál.

Na prvom poschodí nájdeme štyri apartmánové jednotky, ktoré sú vybavené masívnym nábytkom, komfortnými kúpeľňami s hydromasážnymi vaňami Jaccuzi alebo sprchovacím kútom.

Na druhom poschodí nájdeme podkrovný jednoizbový byt s kuchynskou linkou a balkónom. Tiež sa tu nachádza aj kancelária s dvoma miestnosťami, WC a väčšia terasa.

Celý objekt je zabezpečený bezpečnostným systémom a vďaka tomu táto nehnuteľnosť ponúka aj benefit vo forme stráženého parkoviska v objekte.

Nehnuteľnosť si môžte pozrieť prostredníctvom našej virtuálnej obhliadky z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie prostredníctvom nasledovného odkazu:

https://my.matterport.com/show/?m=NmyGVLE6Ytj

Viac informácii Vám radi poskytneme u nás v kancelárii.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.