REZERVOVANÉ!!! rodinný dom v obci Žitavany okres Zlaté Moravce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1507 m
2
okres Zlaté Moravce
Žitavany
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 255 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ!!! Ponúkame na predaj rodinný domy v obci Žitavany, časť Kňazice, okres Zlaté Moravce, vzdialený 2km od Topoľčianok a cca 20 km od Mochoviec. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 15,07 ára, rovinatý. Je postavený z tehly, 2 podlažný veľký rodinný dom, steny 45cm. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná, elektrika, kuchynská linka, kúpeľňa, podlahy. Na prízemí je kuchyňa, jedáleň = 54m2, chodba, 2 izby, šatník, práčovňa a ďalší priestor pripravený na na kúpeľňu. Na poschodí sa nachádzajú 2 izby, chodba, priestranná kúpeľňa, schody na povalu. Nad kuchyňou a jedálňou je tiež povala, na ktorej sa dá urobiť podkrovná izba. V dome sa nachádzajú 3 krbové pece. Z dvoch strán prístupová cesta, jedna je z hlavnej a druhá zo zadnej strany je poľná cesta. IS- voda, elektrika, kanalizácia a pred domom je prípojka na plyn.Pod kuchyňou a jedálňou sa nachádza pivnica. V dome je viac priestorov, ktoré sa dajú využiť na šatníky, odkladacie priestory, prípadne sa dá zrealizovať ďalšia kúpelňa. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA O CENE!!! Kontakt 0917567218.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: REZERVOVANÉ!!! rodinný dom v obci Žitavany okres Zlaté Moravce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.