Predaj 5iz.rodinného domu, Žitavany

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
633 m
2
okres Zlaté Moravce
Žitavany
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom s veľkorysým priestorom navyše, v podobe dvoch hál a veľkej lodžie. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Žitavany, v tesnej blízkosti okresného mesta Zlaté Moravce. Svojou lokalitou poskytuje pokojné bývanie na dedine s využitím komfortu mesta.

Rodinný dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa v tichej lokalite rodinných domov s krásnym panoramatickým výhľadom na okolie a pohorie. Celková podlahová plocha domu je 200 m2 plus 100 m2 suterén. Rozloha pozemku má výmeru 567 m2 plus ½ podiel na prístupovej ceste 65,5m2.

Výhodou domu je staršia rekonštrukcia. V rámci rekonštrukcie boli menené okná, vynovená kúpelňa, podlahy. Po vymaľovaní, a menších úpravách je obyvateľný ihneď.

Na prvom podlaží je veľká hala, z ktorej je vstup do dvoch izieb a kuchyne s priamym vstupom do záhrady. Na podlaží sa nachádza tiež kúpelňa s vaňou, sprchovým kútom a WC. V kuchyni možnosť využitia sporáka, alebo chcete radšej v obývacej časti krbové kachle pre spríjemnenie chladnejších večerov? Výber je na Vás.

Na druhom poschodí Vás tiež privíta veľká hala, z ktorej je vstup do troch izieb a výstup na priestrannú lodžiu kde môžete tráviť príjemné chvíľky s pohárom vína a výhľadom na blízke pohorie.

V suteréne kotolňa a dostatok skladového priestoru.

Úžitková záhrada so skleníkom a ovocnými stromami. Oddychová časti záhrady s bazénom. Vo dvore dostatok miesta na parkovanie.

Dom je postavený z pálenej tehly s rovnou strechou, ktorá bola zrekonštruovaná. Vykurovanie zabezpečené prostredníctvom plynového kotla alebo kotlom na tuhé palivo.

Dom je napojený na všetky IS: elektrina, plyn, obecná voda, kanalizácia.

Ak ste dvojgeneračná rodina, chcete bývať spolu a pritom mať aj svoje súkromie, na predaj je aj druhá časť dvojdomu. Obidve bytové jednotky majú svoje súpisné číslo, zvlášť vchod a svoju záhradu.

Nehnuteľnosť sa nachádza približne 3 km od centra mesta Zlaté Moravce, s čím súvisí kompletná občianska vybavenosť vrátane lekárne, potravín, reštauračných zariadení, sietí bežnej mestskej technickej infraštruktúry.

Samotná obec Žitavany má vynikajúcu občiansku vybavenosť:

• Predajňa potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru

• Základná škola

• Materská škola

• Pohostinstvo

• Rôzne služby a firmy

• Telocvičňa, multifunkčné a futbalové ihrisko (okrem školských)

• Knižnica

• Pošta

• Verejný vodovod

• Rozvodná sieť plynu

• Komunálny odpad

Mestská hromadná doprava spája obec s okresným mestom Zlaté Moravce

Krajské mesto Nitra vzdialené 25minút po R1

Vráble 20minút autom

Topoľčianky 5minút

V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Zabezpečíme kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, vrátane kompletného právneho servisu, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výhodné financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom nášho špecializovaného finančného poradcu- zdarma v cene

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina

Na mape: Predaj 5iz.rodinného domu, Žitavany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.