dom, Zvolen

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
711 m
2
okres Zvolen
Zvolen
pred 276 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 216 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Snívate o novom vlastnom, luxusnom a pokojnom bývaní, ktoré má nízke mesačné náklady? Ste tu správne. Novostavbu s pozemkom v osobnom vlastníctve len 8 km od Zvolena a už od 99 900eur, môžete vlastniť už o 3 mesiace. Dispozičné riešenie si navrhnite sami, alebo si vyberte zo širokej škály ponúk.

PRE VIAC INFORMÁCIÍ VOLAJTE 0915297713.

Domy spĺňajú kategóriu nízkoenergetický, alebo až pasívny dom. Domy sú cenovo dostupné pre širokú verejnosť. Výstavba trvá 3 mesiace. Tepelnoizolačné vlastnosti domov sú nadpriemerné, tepelný odpor obvodových stien R>9 m2•K/W, pri hrúbke stien len 40cm. Náklady na energie sú preto minimálne.V cene domu je zahrnuté--Založenie stavby ( vytýčenie stavby a osadenie )-Základy -Výstavba obvodových stien a priečok a kotvenie do základov-Dodávka a montáž strechy -Vchodové dvere a okná ( trojsklá ), vonkajšia a vnútorná parapeta-Exteriér - kompletný fasádny zateplovací systém, 20cm polystyren sieťka, lepidlo, fasádna omietka-Interiér - kompletné elektrické rozvody, vypínače a zásuvky, voda, plyn, kanalizácia, -Kúrenie: podlahové kúrenie, zateplenie podlahy, kotol Protherm, zásobník -TÚV + dotácia na tepelné čerpadlo-Vnútorné omietky vápenno-cementové, maľovka-Montáž a zateplenie stropu 500 mm – kompletný sadrokartónový systém-Podlahy a dlažby, zárubne a dvere interiérovéSociálne zariadenie kompletná kúpelňa.

V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis. V prípade záujmu Vám náš hypotekárny špecialista rád pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti – vypracuje ponuky z bánk, a bezplatne zabezpečí kompletný servis ohladne financovania.

U NÁS MÁTE ISTOTU:

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku=19 pobočiek v rôznych mestách

-dôvera a spokojnosť tisícok predávajúcich a kupujúcich klientov - nestrannosť pri obchode - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a nakreslíme aj pôdorys

-možnosť 3D vizualizácie - inzerujeme na viac ako 200 portáloch

-topovanie inzerátov na týždennej báze - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti v súlade z platnou legislatívou.

Vek stavby:
< 1 rok
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.