NOVÁ CENA ! RODINNÝ DOM S DVOJGARÁŽOU ZVOLEN - MÔŤOVÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Zvolen
Zvolen
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj rodinný dom s priestrannou záhradou a dvojgarážou. Dom sa nachádza v časti Môťová, má dva samostatné vchody a preto je vhodný aj pre viac generačnú rodinu, či využiť vrchné poschodie na podnikateľské účely.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Na prízemí je vstup cez hlavnú chodbu, je tu technická miestnosť, malá kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, chodba so schodiskom, kuchyňa, 2 izby a dve malé miestnosti na odkladanie vecí či zaváranín. Na 1NP je kúpeľňa s vaňou a WC, 4 izby, samostatný vstup s balkónom a schodiskom na 2NP. Veľká chodba, kúpeľňa s WC a vaňou, obývacia izba s kuchyňou a dva výklenky jeden ako pracovňa a druhý s posteľou a balkón.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• celková výmera pozemku je 627m2

• zateplený dom s vymenenými oknami

• novšia kuchynská linka na prízemí

• krásne nové drevené schodisko

• plávajúce podlahy, dlažba v kúpeľniach v tech.miestnosti a na chodbe

• tichá lokalita

• dom je napojený na všetky inžinierske siete

• drevený altánok

• dvojgaráž a dostatok parkovacieho miesta

• podkrovie využívajú ako malý byt, no dá sa využiť aj pre podnikateľské účely

• oplotenie celého pozemku

• energetický certifikát nie je k dispozícii

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Rodinný dom sa nachádza na kopci v časti Môťová. Okolo sú vystavané rodinné domy no výhľad je na sídlisko Sekier a prírodu v diaľke. Rodinný dom bol zrekonštruovaný a majitelia si ho zateplili a vymenili všetky okná v roku 2008. Je napojený na všetky inžinierske siete, vykuruje sa plynovým kotlom. Má dva samostatné vchody, teda je vhodný tak pre viac generačnú rodinu, ako aj na podnikateľské účely. Na prízemí je krásna na mieru robená kuchynská linka s jedálenským stolom. Hneď vedľa je obývacia izba a samostatná detská izba. V tejto časti je priestranná technická miestnosť kde je kotol, bojler aj práčka, 2 menšie miestnosti ktoré sa využívajú ako šatník a špajza. Je tu tiež praktická kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Po krásnych drevených schodoch idete na 1 poschodie kde sú 4 izby s veľkou priestrannou kúpeľňou. Na 2poschodí sa nachádza podkrovný otvorený priestor, ktorý bol kedysi využívaný na podnikateľské účely, no teraz sa využíva ako bytová jednotka. Na dvore viete zaparkovať viac ako 2 autá a ak to nebude stačiť je tu dvojgaráž. Okolo domu je väčší pozemok, no je vyčistený a pripravený pre nového majiteľa na výsadbu okrasných drevín či ovocia a zeleniny. Je tu priestor aj na oddych pod pekným dreveným altánkom. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť a aj na turistiku, relax a športové vyžitie je tu športový areál Orlík či Ekoma. Ak Vás zaujala ponuka tohto domu tak neváhajte a objednajte sa na obhliadku kedykoľvek.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!

Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotéku, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0949 225 223 alebo 0904 987 519 a na galousekova@kompasreality.sk. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGRD222ZV volajte mi kedykoľvek, prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi lekárňou a predajňou Pri srdiečku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.