Predaj rodinného domu s profesionálnym nahrávacím štúdiom, Zvolenská Slatina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
350 m
2
Plocha pozemku:  
708 m
2
okres Zvolen
Zvolenská Slatina
pred 283 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s nahrávacím štúdiom vo Zvolenskej Slatine. Nahrávacie štúdio je profesionálne zariadené, v ktorom dochádza bežne k nahrávaniu, má odhlučnené miestnosti, ktoré umožňujú nahrávanie na vysokej úrovni.

Dom je tiež vhodný pre veľkú rodinu, alebo umožňuje spojiť bývanie s podnikaním (penzión,firma....). Poprípade je možné ho prerobiť na 3 veľké bytové jednotky. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku o rozlohe 708m2.

Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a dispozičnou úpravou. Časť domu je obývateľná a druhá časť domu je predpripravená na bývanie. Nové plastové okná v celom dome, krytina Bramac, je zateplený, klimatizácia, nové inžinierske siete (prípojky: elektriky, vody, kanalizácia, príprava plynovej prípojky). Dom je kamenný s kombináciou tehly. IS: elektrika, voda, studňa a žumpa.

Na prízemí sa nachádza veľká obývacia izba, kuchyňa s jedálňou, kúpeľňa s WC a hudobné štúdio, ktoré v budúcnosti môže slúžiť ako spálňa alebo kinosála, garáž, komora, terasa.

Na poschodí poschodí sú 3 spálne, 2 kúpeľne, 2 priestranné obývacie izby a 2 kuchyne, špajza a loggia. Dom má dva samostatné vchody.

Obec Zvolenská Slatina má veľmi priaznivú geografickú polohu. Obec je charakteristická svojou plnou občianskou vybavenosťou, čo ponúka pohodlné komfortné bývanie. V blízkosti sa nachádza autobusová zástavka, železničná stanica, obchody, zdravotné stredisko, upravené detské ihriská, škôlky, školy. Viac informácií v realitnej kancelárii.

V cene ponúkanej nehnuteľnosti je kompletný právny servis. Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je aj dlhodobá starostlivosť o hypotekárny úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny a príjmu v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii Pekné reality, s.r.o., A. Sládkoviča 91/7, Zvolen. Tel: 0908 537 638, www.peknereality.sk, www.peknereality.eu, katarinaditerlizzi@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Predaj rodinného domu s profesionálnym nahrávacím štúdiom, Zvolenská Slatina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.