Predaj budovy bývalej Jednoty – Bačkovík, Košice-okolie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
700 m
2
okres Košice - okolie
Bačkovík
pred 283 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 282 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj podnikateľskej budovy v obci Bačkovík, vzdialenej 20 km od Košíc. Bývalá budova Jednoty je umiestnená v strede obce na hlavnej ceste. Je rozdelená na dve časti a dnes sa tam prevádzkujú potraviny. Hlavné výhody budovy sú:

• Veľký objekt aj pre dve samostatné prevádzky,

• Parkovisko pred objektom,

• Vlastný veľký pozemok aj za budovou,

• Nízka cena – nízke investičné riziko,

• Možnosť prenájmu celého objektu alebo časti.

Základné informácie: Budova má obdĺžnikový charakter a rovnú strechu. Konštrukcia budovy je z tehloblokov s železobetónovými stropnými doskami. Strecha je z asfaltových pásov IPA. Budova má dve podlažia – prízemie a je čiastočné podpivničená. Pred budovou je spevnená plocha. Celková zastavaná plocha je cca 400 m2. Úžitková plocha budovy na prízemí je 270 m2, pivničné priestory majú úžitkovú plochu 61 m2 a spevnená plocha pred objektom 70 m2. Stropy majú výšku 3,2 m. Budova bola daná do užívania v roku 1967.

Budova je rozdelená na dve samostatné prevádzky – predajňa potravín a bar. Potraviny majú predajnú plochu, 3 skladovacie priestory, kanceláriu a wc. Celková úžitková plocha je 131 m2. Potraviny sú v súčasnosti v prevádzke.

Bar je rozdelený na miestnosť s barom, prevádzku, dámske a pánske wc, kuchynku, dva skla-dy, kanceláriu a 3 pivničné miestnosti. Celková úžitková plocha bez pivnice je 139 m2.

Vykurovanie priestorov je cez kachle na tuhé palivo. Objekt je napojený na elektrickú sieť, obecný vodovod a odpad je riešený formou žumpy aj kanalizácie. V obci nie je plyn.

Potrebná je rekonštrukcia fasády budovy a priestorov baru.

Budova stojí na vlastnom pozemku s rozlohou 1 000 m2. Je oplotený a je umiestnený za bu-dovou. Pozemok je rovinatý.

Lokalita: Obec Bačkovík leží v okrese Košice – okolie. Má okolo 550 obyvateľov. V obci sa nachádza obecný úrad, kostol, prvostupňová základná škola, materská škola, ihrisko. Obec je pekne udržiavaná.

Cena objekt s pozemkom: 39 750,- EUR

V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti – príprava kúpnych zmlúv advokátskou kanceláriou, overenie podpisov, kolky pri návrhu na vklad kúpnych zmlúv na katastri a hypotekárne poradenstvo.

Pre viac informácií a obhliadku kontaktujte:

Ing. Tomáš Kažimír - Realitný maklér

0948 260 339

tomas@tomaskazimir.sk

web: www.realitnymaklerkosice.sk

web: www.tomaskazimir.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Predaj budovy bývalej Jednoty – Bačkovík, Košice-okolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.