Polyfunkčná nehnuteľnosť s obytnými, výrobnými, skladovými a predajnými priestormi na frekv

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
496 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 162 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poloha: ponúkame investičnú príležitosť do polyfunkčného objektu so skvelou polohou. Objekt je vybavený priestormi predajne priamo pri ceste, obytnými priestormi, skladovými a výrobnými priestormi dostupnými z uzatvoreného nádvoria. Nachádza sa v Bánovciach nad Bebravou, v tesnom susedstve centra mesta, na veľmi frekventovanej ulici spájajúcej samotné centrum mesta s autobusovou stanicou. Je situovaný pri škole, v susedstve komerčne užívaných nehnuteľností, s rovinatým pozemkom. Objekt bol v minulosti užívaný na komerčné účely, preto je vybavený príslušnou infraštruktúrou.

Opis: Objekt má tri podlažia so vstupom k predajni a do nádvoria priamo z hlavnej cesty. Na prízemí sa nachádza samostatná predajňa s výkladom do ulice a s vlastným vstupom a zázemím. Za predajňou je vstup do obytnej časti a samostatný vstup do časti výroby, skladov a garáže ( rolovacia brána). Obytná časť pozostáva z priestoru kuchyne s obývačkou a kancelárie na prvom poschodí a dvoch dvoj izbových apartmánov so spoločnou kúpeľňou na druhom poschodí. Skladová a výrobná časť pozostáva z troch priestorov ( hala 14x9,7m, sklad 9,7 x 5 m a sklad 9,7 x 2,5 m ) na prízemí s toaletami, garážou ( 4,9 x 3,2 m ) a technickým zázemím. Na poschodí dostupnom aj po schodisku z nádvoria sú situované dve veľké haly ( 8,2 x 21,5 m a 5,2 x 13,9 m ) s troma kanceláriami, sprchami a toaletou. K dispozícii je aj nákladný výťah s nosnosťou 150 kg. Objekt je dokončený, kompletne vybavený, zateplený. Okná sú v obytnej časti drevené - EURO, zvyšok v kombinácii plastových a drevených okien. Podlahy tvoria plávajúce podlahy v obytnej časti, dlažba v chodbách a kúpeľniach, v halách a skladoch prevažne betónové podlahy . Je napojený na všetky siete - el. energiu 230 V/ 400 V, verejný vodovod, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením radiátorovým s dvoma okruhmi vyhrievanými dvoma kotlami ( obytná a výrobná časť, sklad na prízemí je vykurovaný plynovými gamatmi ). Jeden z kotlov bude vyžadovať opravu. Elektroinštalácia má samostatné meranie pre obytnú a výrobnú časť. K dispozícii je rozvod pre zabezpečovací systém a kontajner na odpad o objeme 1100 l. Objekt má reprezentatívny vzhľad, vybavenie a je plne funkčný a ihneď užívateľný. Celková rozloha rovinatého pozemku je 496 m2.

Príjazd: asfaltová cesta

Stav budovy: kompletná renovácia + nadstavba a prístavba

Materiál stavby: pálená tehla, kváder Porfix, železobetónový strop, nad časťou výroby trámový, zateplenie 5 cm polystyrén

Podlahy: betónové, obytná časť plávajúce, chodby a soc. zázemie dlažby, výroba betón.

Okná: Eurookná - obytná časť, zvyšok v kombinácii plast a drevo .

Vykurovanie: plynové, ústredné samostatné pre obytnú a výrobnú časť, sklad na prízemí - gamaty.

Teplá voda: súbežne s UK.

Prípojky: el. enegia, vodovod, kanalizácia, plyn.

El. energia: 240/400 V.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.