OBCHODNÝ PRIESTOR - BAKOSSOVA ul. - EXKLUZÍVNE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
92 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bakossova
pred 368 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 220 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária MAXISS Vám ponúka na predaj obchodný priestor o podlahovej ploche 92,83 m2 v novostavbe na Bakossovej ulici v Banskej Bystrici takmer v centre mesta.

Predávaný obchodný priestor sa predáva v stave holobytu čo umožňuje jeho dokončenie podľa vlastných predstáv. Priestor pozostáva z jednej veľkej miestnosti kztorú je možné priestorovo rozdeliť nakoľko okná sú aj z prednej strany od ulice aj zo zadnej strany z dvora. Vedľa tejto miestnosti sa nachádza zázemie pozostávajúce z druhej miestnosti a samostatného WC. Vykurovanie je riešené zo vlastnej kotolne.

Obchodný priestor sa nachádza na prízemí bytového domu so vstupom a výkladom priamo z ulice. Obchodný priestor je samozrejme možné začaž využívať aj na iné účely napríklad ako kancelárie alebo ambulancie lekárov.

Výhodou priestoru je vlastné kúrenie ako aj príprava teplej vody a energetický certifikát triedy "B" čo zaručuje nízke náklady na prevádzku. V prípade záujmu je možné k priestoru dokúpiť 2 ks vonkajšie parkovacie miesto alebo miesto v garáži bytového domu.

Pre kupujúcich ktorí sú platcami DPH je možnosť odpočtu DPH.

ID ponuky: 1466

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Počet WC:
1

Na mape: OBCHODNÝ PRIESTOR - BAKOSSOVA ul. - EXKLUZÍVNE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.