PREDAJ: Kancelársky priestor, 60 m2, 3 miestnosti, PORGES PALOTA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
60 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Horná
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 67 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka NA PREDAJ reprezentatívne priestory v historickom objekte PORGES PALOTA na Hornej ulici, centrum mesta Banská Bystrica.

Budova je národná kultúrna pamiatka a bola postavená v roku 1912. V roku 2010 prešla kompletnou rekonštrukciou. Objekt sa nachádza len niekoľko desiatok metrov od Mestského úradu, Okresného súdu, Krajského súdu či Katastrálneho úradu.

Priestory na predaj sa nachádzajú na 2. poschodí, pozostávajú z 3 miestností a sociálneho zariadenia. Rozloha priestorov je 60,37 m2. Kancelária má samostatné meranie spotreby el. energie, vody a tepla. Dodávka tepla je riešená z centrálnej plynovej kotolne umiestnenej na podkroví objektu. Typ kúrenia je podlahové. Budova má 2 výťahy s presklenými výťahovými šachtami a má unikátne presklené nádvorie. Kancelária je nadštandardnej výbave: vstupné bezpečnostné a protipožiarne dvere, vnútorné drevené dvere SAPELI - všetky dlažby sú z lešteného talianskeho gresu hrúbka 10 mm (béžový) - soc. zariadenie je vybavené sanitou: WC GEBERIT, umývadlo, obklady a dlažby leštený taliansky gres - do kancelárie privedená štruktúrovaná kabeláž ( pre pripojenie telefónu a internetu ) objekt má pripojenie aj na optický kábel Telecom. Kancelária sa predáva zariadená veľmi kvalitným variabilným nábytkom. K dispozícii je 30 parkovacích miest o vzdialenosti 50m. Vhodné ako reprezentatívna kancelária, právnická kancelária, ako sídlo firmy, investícia do vlastníctva národnej kultúrnej pamiatky ...

CENA ZA NEHNUTEĽNOSŤ: 229.000€

Poznámka:

Ku kúpnej cene predávajúci nevyrubí DPH, predávajúci uplatní prenos daňovej povinnosti na kupujúceho v zmysle § 69 ods. 12 písm. c) zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty.

Budova Porges Palota, v ktorej sa nachádza kancelária bola postavená v roku 1912 a v tom istom roku bola odovzdaná do užívania. Je pomenovaná po staviteľoch manželoch Porgesovcoch. Porges Palota bola do obdobia 50. rokov najvyššou budovou v Banskej Bystrici. Tiež bola prvou budovou v meste, v ktorej bol naprojektovaný výťah. Budova má šesť podlaží. V dvorovej časti, ktorá je prekrytá sa nachádzajú krásne pavlače, z ktorých sa vchádza do kancelárií. Budova má manzardovú strechu. Fasády sú zdobené secesným ornamentom. Hlavné priečelie je ukončené segmentovým štítom.

KONTAKT:

e-mail: astalos@astonreal.sk

tel. č.: 0911 599 700

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Výťah:
áno
Poschodie:
2.
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ: Kancelársky priestor, 60 m2, 3 miestnosti, PORGES PALOTA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.