Na prenájom obchodno-kancelársky priestor, mestská časť Sásová

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
49 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 86 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (annamaria.mlcalova@xemar.sk alebo 0902 380 663) ponúka na prenájom obchodno – kancelársky priestor v Banskej Bystrici. Nehnuteľnosť sa nachádza na druhom poschodí v budove na Rudohorskej ulici.   Priestor pozostáva: -  bezbariérový vstup do budovy,  obchodný priestor o výmere 49,79  m² vybavený umývadlom s teplou a studenou vodou,  prípojka na optický internet, spoločný priestor o výmere 12,64  m²( spoločné chodby ... ) , sociálne zariadenie vrátane sociálneho zariadenia pre invalidov sa  nachádza podlaží, sociálne zariadenie ( nachádza sa v rámci prenajatých priestoroch). Celá budova, v ktorej sa nachádza priestor k prenájmu je novostavba s energetickým certifikátom B.  Budova je bezbariérová.  Priestor má samostatný alarm napojený na mestskú políciu.  Takisto  spotreba energií má samostatné meranie.

V cene nájmu je aj parkovanie na súkromnom parkovisku pri budove.  

Priestor je možné využiť na obchodné, kancelárske alebo iné podnikateľské účely - služby. Cena prenájmu je 6,58,- € bez DPH/m²/mesiac.

Cena energií je mimo ceny prenájmu , návrh zálohy je v sume 110,- € bez DPH/mesiac.

Celková výška nájmu vrátane nájmu spoločných priestorov (62,43 m²) je v sume 411,- € bez DPH/mesiac + energie 110,- € bez DPH/mesiac.

Spolu 521,- € bez DPH/mesiac,  625,- €  s  DPH/mesiac.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.