2i byt vhodný na komerčné priestory na Žabotovej

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
63 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Žabotova
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 287 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj priestranný 2 izbový byt vo výbornej lokalite na Žabotovej ulici v Starom Meste, kúsok od Hlavnej stanice.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na prízemí v tehlovom bytovom dome. Podlahová plocha bytu je 63,4 m2, k bytu prislúcha aj latková pivnica. Dispozične je riešený priestrannou vstupnou chodbou, 2 veľkými nepriechodnými izbami, pričom do jednej je možný vstup z ulice, samostatnou kuchyňou s jedálenským stolom a komorou, kúpeľňou s vaňou a samostatným WC. Kuchyňa je orientovaná do dvora so zeleňou a izby sú otočené do tichej ulice. Vďaka výbornej polohe je byt vhodný aj ako investícia na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom.

Technické špecifikácie: V byte sa nachádzajú kvalitné drevené parkety (vybrúsené, nalakované), plávajúca podlaha, dlažba, plastové okná a vonkajšie rolety. Kúpeľňa je po rekonštrukcii, kuchynská linka v zachovalom stave. Zariadenie v byte je na dohode. Mesačné náklady sú 150 Eur vr. elektriny a plynu. Byt má podiel na vnútornom uzavretom dvore. Možnosť využívania dvora na posedenie, vešanie prádla, pre deti a pod. Do bytu sú 2 vchody, a to jeden sa môže využívať aj priamo z ulice.

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou. V lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. V blízkosti sa nachádzajú tiež školy, škôlky, k dispozícii sú tiež detské ihriská, lekáreň, kultúrny dom. Dostupnosť do centra mesta je pešou chôdzou.

Cena nehnuteľnosti je 130 000 € a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 133.000,-Eur celkom.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB –  kde, je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet miestností:
2
Počet WC:
1

Na mape: 2i byt vhodný na komerčné priestory na Žabotovej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.