3D prehliadka, veľký 4 izb. apartmán, Zámocká, Staré Mesto, BA I

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
169 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Zámocká
pred 114 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 96 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj rozsiahly 4 izbový apartmán na Zámockej (Zámocká) ulici v tesnej blízkosti Bratislavského hradu, v mestskej časti Bratislava – Staré Mesto.

Celková plocha apartmánu predstavuje plochu 169,54 m2 a nachádza sa na 4. poschodí v 5 poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. Časť apartmánu je orientovaná na Zámockú ulicu a časť smerom na Bratislavský hrad do átriovej časti.

Dispozícia pozostáva z halovej časti, z veľkej otvorenej časti, kde sa nachádza kuchynská linka, kúpeľňa a 3 izby. Otvorená časť je klimatizovaná. Z toho jedna izba je orientovaná na Zámockú ulicu. Ďalšie dve izby sú orientované do átriovej časti.

Výťah je k dispozícii. Energetický certifikát je B. K dispozícii optický internet a káblová televízia. Apartmán je kúpou voľný, čiže ponúka možnosť okamžitého využitia a predáva sa bez akýchkoľvek tiarch. Apartmán je na liste vlastníctva zapísaný ako nebytový priestor.

Občianska vybavenosť – v okolí je kompletná občianska vybavenosť. Zástavka MHD resp. dopravný uzol Zochova v blízkosti bytového domu. Výborná dopravná dostupnosť na Bratislavský obchvat. Pešia dostupnosť do historického centra mesta.

Cena nehnuteľnosti je 384.990,- EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu – kúpne zmluvy autorizujeme advokátom. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Zuzana Benčuriková, mobil: 0902 111 333, mail: bencurikova@grahams.sk.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
4. / 5
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3D prehliadka, veľký 4 izb. apartmán, Zámocká, Staré Mesto, BA I

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.