ARTHUR - Odstúpenie zabehnutej reštaurácie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
95 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Lermontovova
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 293 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Odstúpujeme reštauráciu komplet novú, kde boli použité veľmi kvalitné stavebné materiály a technólogie  energetickej triedy A.

Plocha 95 m2 pozostáva z reštauračnej časti pre zákaznikov, 2x wc pre zakaznikov s predsieňou, kancelárie, miestnosť pre personál ( wc, sprchový kút, skrinky), bar, kuchyňa so suchým skladom, chodba, 1x parkovacie miesto. Kuchyňa a bar je plne vybavená všetkými novými spotrebičmi. V kuchyni sú sporák, gril, fritéza, cestovinový kupeľ, konvektomat, umývačka riadu, chladnička, mraznička. V bare je značkový taliansky kávovar, mlynček na kávu, odstavovač, umývačka pohárov, vitrína na koláče, počitač, kasa. Reštaurácia má zriadené bezplatne wifi pre zákazníkov, je zabezpečená kamerovým systémom a alarmom.

Kapacita je 36 miest na sedenie , plus 4 miesta vonkajšie sedenie. Reštaurácia je plne klimatizovaná, nevyžaduje žiadnu ďalšiu investiciu a je zariadená v modernom industriálnom štýle s úplne novým nábytkom na mieru.

Nachádza sa v administratívnej zóne v Starom meste. V budove, kde sa reštaurácia nachádza pracuje cca 300 ľudí (úrad vlady), vedľa reštaurácii je poisťovňa, jazyková škola, právne kancelárie, firmy, rôzne ambulancie, veľa cudzincov - turistov atď.. Výhodou je stabilná klientela, pravidelné súkromné akcie, dostupnosť mhd, v rámci mesta peši. Reštaurácia s kaviarňou je v plnej prevádzke. Nový majiteľ má možnosť hneď pokračovať v prevádzkovaní.

Reštaurácia sa odstupuje z časových dôvodov ako celá firma sro - mesačný plátca dph, s uzavretými prac.zmluvami so zamestnancami, zaplateným poistením.

Cena zahŕňa všetky skladové zásoby, celý sortiment alkoholu a nealko nápojov.

Mesačný nájom je 1288,- bez dph, 150 - parkovacie miesto, 500,- - energie - vlastné a spoločné. Mesačné náklady sú spolu 2280,-  a zahŕňajú nájom, prevádzkove náklady, vlastné energie, parkovacie miesto, dph.

K cene sa pripočítava provízia 2500Eur.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: ARTHUR - Odstúpenie zabehnutej reštaurácie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.