BA-STARÉ MESTO - Obchodný priestor pri električkovej zástavke

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
135 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Špitálska
pred 134 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj 3 podlažný rohový nebytový, obchodný priestor v TOP lokalite v Bratislave - Staré mesto. Priestor sa nachádza na rohu Špitálskej a Dobrovského ulice - výborná viditeľnosť priamo z hlavnej cesty. Nespornou výhodou tohto obchodného priestoru je jeho poloha - priamo pri električkovej zástavke.

VYUŽITIE:

Priestor je v súčasnosti používaný ako hodinárstvo s históriou - prevádzkované od roku 1946. Možnosti využitia priestoru sú široké - menšie potraviny, eshop, predajňa rôzneho druhu tovaru, služby - notárska kancelária, cestovná kancelária a pod. Nakoľko má priestor 2 samostatné vstupy je možné urobiť dve nezávislé prevádzky.

DISPOZÍCIA:

Priestor pozostáva z 2 nadzemných a 1 podzemného podlažia.

Prízemná časť nebytového priestoru - vstup do tejto časti je priamo na úrovni chodníka z frekventovanej Špitálskej ul. Táto časť je využívaná ako hodinárstvo - pozostáva z jednej miestnosti + oddelený priestor v zadnej časti využívaný na úpravu hodiniek. V zadnej časti je schodisko vedúce do 1. nadzemného podlažia

1. nadzemné podlažie - pozostáva z jednej miestnosti s oknami smerom do Špitálskej ulice a čiastočne do Dobrovského ulice. V tejto časti sa nachádza aj malá kuchynka a zázemie (WC).

Suterén - táto časť priestoru má samostatný vchod z Dobrovského ulice. V prípade záujmu je možné tento priestor ľahko prepojiť s priestorom na Špitálskej ul. Priestor pozostáva z 1 veľkej miestnosti s odvetraním cez malé otvory + zázemie - WC. Z tohto priestoru je aj prístup do pivnice, ktorú tento priestor užíva. Tento nebytový priestor je veľmi vhodný ako vinotéka, alebo ako skladový priestor.

Priestor má vlastné vykurovanie - vlastný plynový kotol s malými prevádzkovými nákladmi.

Celková výmera nebytového priestoru je 130m2 + schodiská

PARKOVANIE:

Parkovanie je možné na parkovacích miestach BPS v blízkosti nebytového priestoru

NAŠE SLUŽBY

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Počet kúpeľní:
2

Na mape: BA-STARÉ MESTO - Obchodný priestor pri električkovej zástavke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.