EUROPA – KRÁSNE KANCELÁRSKE PRIESTORY V BALASSOVOM PALÁCI, STARÉ MESTO

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
84 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 318 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prenájom kancelárskych priestorov 84 m2, klimatizácia, možné 2 vstupy, výťah, 4. poschodie Balassovho paláca z 18. storočia, Panská ulica, v centre Starého Mesta. Zasadaciu miestnosť na prvom poschodí možno výhodne krátkodobo prenajímať podľa požiadavky klientov.

Krásne kancelárske priestory sa nachádzajú na 4. poschodí Balassovho paláca z 18. storočia, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou. Pozostávajú z troch miestností a menšej pracovne skladu, s celkovou výmerou 84 m2. Zo vstupnej predsiene sa prechádza do zasadačky s pohodlným sedením. Ďalšie dve veľké svetlé miestnosti sú využívané ako kancelárske. Z druhej je možný samostatný východ na schodište. Priestory majú klimatizáciu. V dome sú prípojky na telefón, káblovú TV a internet, vykurovanie je ústredné. Výťah máte k dispozícii po 3. poschodie. Vstup do domu je kontrolovaný v pracovné dni na vrátnici v čase od 6. do 18. hodiny.

Na reprezentačnom prvom poschodí je možno prenajať zasadaciu miestnosť o výmere 84 m2, so vstupnými priestormi a sociálnym zariadením. Sála so zachovanými historickými prvkami, pôvodnými drevenými oknami a dverami a kryštálovými lustrami má jedinečnú atmosféru . Výhodný krátkodobý prenájom sa dá využiť na rokovania, prezentácie, vzdelávacie a iné aktivity ako efektívne doplnenie kancelárskych priestorov a to len na potrebné časové obdobie.

Kancelárske priestory sa nachádzajú v historickom centre Bratislavy, na exkluzívnej adrese Panskej ulici, ktorá je pešou zónou s množstvom reštauračných zariadení s posedením na terasách. Aj priamo na prízemí budovy je možnosť stravovania, alebo spojenia aktivít v zasadačke s reštauračnými službami. Vzhľadom na lokalitu v centre mesta je tu veľký výber obchodov, služieb a občianskej vybavenosti, tiež liniek MHD. Vjazd do pešej zóny autom je regulovaný, za poplatok. Parkovanie je možné v blízkej dostupnosti v podzemných garážach Carlton, Opera, alebo na Františkánskom námestí.

Cena mesačného nájmu za kancelárske priestory je 672 Eur + DPH. Zálohová platba na energie a servisné poplatky je vo výške 294 Eur vrátane DPH.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS: akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.