EUROPA – ÚSPEŠNÝ OBCHOD S VEĽKÝM VÝKLADOM NA KRÍŽNEJ ULICI

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
110 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj veľkého obchodného priestoru s výkladom, s celkovou výmerou 110 m2, 7 miestností na prízemí /100 m2/, 1 miestnosť v suteréne /10m2/. Na frekventovanej Krížnej ulici, v Starom Meste.

Zrekonštruované priestory sú na prízemí tehlového bytového domu. Obchod má vstup z ulice a dva veľké, hlboké výklady, v ktorých možno dobre prezentovať ponúkaný tovar. Členenie miestností je prispôsobené predaju zdravotníckych potrieb, ktoré tu mali dlhoročne prosperujúcu prevádzku a presťahovali sa do väčších priestorov. Z veľkej predajne je prístupná šatňa skúšobňa a malá miestnosť s umývadlom. Zázemie predajne tvorí veľká miestnosť s oknami orientovanými do tichého dvora. Ľahkou priečkou je rozdelená na kanceláriu s 3 oknami, kde sú umiestnené 3 pracoviská a sklad s 1 oknom. Kuchynka je vybavená drezovou skrinkou. Wc je samostatné. Ďalej sa prechádza do miestnosti s dverami na dvor. Z nej je vstup do uzamykateľného skladu a schody do suterénu s 1 miestnosťou.

Priestory sú po kompletnej rekonštrukcii s novou dlažbou, v predajni je kazetový podhľad s možnou zmenou rozmiestnenia svietidiel podľa potrieb novej prevádzky. Zázemie má vysoké miestnosti dobre využiteľné na skladovanie. Vykurovanie je ústredné, priestor má pripojenie na telefón, káblovú tv, internet a alarm. Miestnosti sa ponúkajú na predaj ako nezariadené.

Obchodné priestory sa nachádzajú vo výbornej lokalite, na frekventovanej ulici s bytovými domami, ktoré majú na prízemí občiansku vybavenosť, obchody, reštaurácie, služby. V blízkosti sú tiež viaceré úrady, školy, nemocnice. Čulý pohyb obyvateľov zabezpečuje dobrú návštevnosť obchodu. Parkovanie je možné priamo pred predajňou, alebo v blízkej podzemnej garáži. Po Krížnej ulici a v okolí premávajú viaceré linky MHD.

Priestory sú voľné ihneď.

Mesačné poplatky podľa prevádzky, pri nájme je 150 Eur zálohová platba na vodu a teplo. Elektro platby podľa vlastného odberu.

Cena za obchodné priestory je 359 900 Eur.

Vrátane provízie Realitnej kancelárie EUROPA a poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt na Licencovaného realitného makléra NARKS: akad. arch. Jana Antalová, PhD., 0914 777 820, jana.antalova@rkeuropa.sk

RK EUROPA za províziu poskytuje:

Skúsenosti a prax zo 16 ročného pôsobenia RK na realitnom trhu.

Zabezpečenie právnej a finančnej istoty pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti.

Osobná obhliadka predávanej alebo prenajímanej nehnuteľnosti maklérom so získaním podrobných informácií od majiteľa a vlastná fotodokumentácia.

Profesionálne spracovanie inzercie.

Inzercia na viac ako 100 realitných portáloch na Slovensku i v zahraničí.

Osobný prístup ku klientovi, pravidelná komunikácia makléra s klientom.

Aktívne vyhľadávanie záujemcov o kúpu alebo prenájom.

Obhliadky nehnuteľnosti s ich prezentáciou klientom realitným maklérom.

Vysoko nadštandardné služby čo do kvality i rozsahu.

Finančné poradenstvo pre našich klientov zdarma.

Kompletný právny servis pri predaji alebo prenájme nehnuteľnosti, vrátanie dohodnutia podmienok a vypracovania kúpnej zmluvy.

Zaistenie bezpečnej finančnej transakcie pri prevode nehnuteľnosti.

Vklad do katastra nehnuteľností vrátane kolkových známok.

Kompletný servis až do odovzdania nehnuteľnosti novému majiteľovi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.