Obchodné priestory - Staré Mesto - ZĽAVA PRENÁJOM

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
48 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Živnostenská
pred 186 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 172 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F005-25-LUC

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám exkuzívne ponúka na prenájom nebytové priestory o výmere 48 m2 v Starom Meste na Živnostenskej ulici. Priestory sú situovné presklenným výkladom priamo na ulicu a pozostávajú z dvoch miestností a samostantého WC. Prednedávnom prešli rekonštrukciou, podlaha: dlažba, okná: plastové. oddelené WC , internet, klimatizácia, zabezpečenie alarmom, parkovanie v okolí.

Využitie: spomínané nebytové priestory dlhodobo - 20 rokov slúžili ako kozmeticko - kadernícky salón, sú však vhodné na využitie ako rôzne iné služby, predajne a tiež kancelárie.

Lokalita: Živnostenská ulica je spojnou ulicou medzi Kollárovým námestím a frekventovanou Vysokou ulicou v centre mesta. Priestory sa nachádzajú v tesnej blízkosti divadla Nová scéna, Tatracentra, polyfunčného komplexu Park One a nových developerských projektov Kasselbauer a Weinhauer.

" Živnodom ", v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, už od roku 1930 ponúka vo svojich priestoroch okrem bývania, možnosti prevádzkovania rôznych obchodov, služieb, reštaurácií a kaviarní. Určite má ešte čo ponúknuť aj Vášmu podnikateľskému zámeru..)

Cena prenájmu 700 €/mesiac + Dph, zálohové platby energií a správy domu 150 Eur /mesiac.

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného trhu, kompletný právny servis pri predaji a prenájme nehnuteľností a profesionálny prístup v oblasti financovania.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet WC:
1
Internet:
áno

Na mape: Obchodné priestory - Staré Mesto - ZĽAVA PRENÁJOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.