Kancelárie, zrekonštruovaný 4-podlažný objekt, BA I, Moyzesová ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
842,88 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Staré Mesto
Moyzesova
pred 522 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 463 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Stav a vybavenie budovy:

budova bola kompletne rekonštruovaná v jeseni roku 1997, je to pamiatkovo chránená budova s pôvodnými repasovanými drevenými dverami a oknami.

budova je vykurovaná vlastnou plynovou kotolňu, s novým kondenzačným kotlom od z r. 2007, má výťah, je vybavená talianskými svietidlami, vchod na vlastné parkovisko z ulice je na diaľkové ovládanie, každé podlažie má dve toalety s umývadlami s teplou a studenou vodou, každé podlažie je tiež vybavené kávovou kuchynkou s chladničkou a elektrickou dvojplatničkou, umývadlom, vo vstupnej miestnosti prvých troch nadzemných podlaží je masívny drevený recepčný stôl, budova je v prípade potreby strážená strážnou službou od 18.00 do 8.00 hod., pred budovou sú dva stožiare, na ktoré je možné umiestniť štátne vlajky (vhodné aj pre konzuláty a veľvyslanectvá), na všetkých podlažiach sú videovrátnici na otváranie bránky z ulice, hlavný vchod je otvárateľný sekretárskym telefónom.

Parkovanie:

budova má vlastné elektricky vykurované parkovisko vo dvore za budovou s 8 parkovacími miestami - dvomi pre každé podlažie.

Počet podlaží:

budova má 1 podzemné podlažie a 4 nadzemné podlažia, každé podlažie má samostatný vchod zo schodišťa.

Jednotlivé podlažia:

1.PP: má priame vetranie oknami na úrovni terénu, menšie miestnosti sú vhodné na kancelárie, veľká zasadačka je vhodná na prednášky a prezentácie, súčasťou je toaleta a kuchynka, na tomto podlaží sa nachádzajú aj prevádzkové priestory, využiteľná plocha je 129,44 m2, celková plocha podlažia 149,7 m2.

1.NP: má samostatný vchod zo schodišťa, je mierne nad úrovňou terénu, má dve samostatné toalety a kávovú kuchynku, využiteľná plocha je 149,07 m2, celková plocha podlažia 168,15 m2.

2.NP: má samostatný vchod zo schodišťa, má dve samostatné toalety a kávovú kuchynku, využiteľná plocha je 152,81 m2, celková plocha podlažia 172,74 m2.

3.NP: má samostatný vchod zo schodišťa, má dve samostatné toalety a kávovú kuchynku, niektoré miestnosti majú drevené obloženie dolnej časti stien a časť dreveného zariadenia, využiteľná plocha je 152,86 m2, celková plocha podlažia 172,74 m2.

4.NP: má samostatný vchod zo schodišťa, má samostatnú toaletu a kávovú kuchynku, niektoré miestnosti majú drevené obloženie dolnej časti stien a časť dreveného zariadenia, toto podlažie má aj sprchovací kút, využiteľná plocha je 159,67 m2, celková plocha podlažia 179,55 m2.

Celková plocha budovy: 842,88 m2

Využiteľná plocha budovy: 743,85 m2

Pozemok (vrátane budovy): 629 m2

Pozemok (zastavané budovou): 289 m2

Popis lokality

Budova sa nachádza na Moyzesovej ul. č. 4 (odbočka do Kuzmányho ul. z Palisád - tretia ul. doprava od Štefánky. Budova sa nachádza pri Konzervatóriu, na ulici je niekoľko veľvyslanectiev. Moyzesová ulica pokračuje ul. Fraňa Kráľa, ktorá ústi pri Ministerstve zahraničných vecí SR.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Strážna služba:
áno
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Alarm:
áno
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Kuchynka:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Video vrátnik:
áno

Na mape: Kancelárie, zrekonštruovaný 4-podlažný objekt, BA I, Moyzesová ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.