LEXXUS-PREDAJ nebyt.priestor, Nám. Martina Benku, BA I., 213,20 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
213 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 277 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 270 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj atraktívny nebytový priestor v kvalitnej polyfunkčnej budove v širšom centre mesta, BA I.- Staré Mesto, námestie Martina Benku, celková výmera 213,20 m2, kolaudácia v roku 2000.

Priestor sa nachádza na prízemí, vysoké stropy- 3,60 m, sádrokartonové stropy s osvetlením, hliníkové okná respektíve výklady, vlastné kúrenie- 2x plynový kotol Viessmann (menené pred 1 rokom), podlahy- dlažba, sociálne zázemie, WC + kuchynka, vstup 2x zo strany námestia + 2x zo zadnej časti polyfunkčnej budovy, 3x telefónna linka, internet, alarm, bezbariérový prístup, možnosť dispozičných zmien v interiéri podľa potreby nového vlastníka.

Bezproblémový prístup pre zásobovanie, v zadnej časti budovy sa nachádza vyhradený pozemok - parkovisko so zámkovou dlažbou s priamym vstupom do priestoru.

Parkovanie pre klientov je možné jednak v podzemnej garáži priamo pod námestím alebo na Krížnej ulici ako aj vo vnútrobloku.

Námestie Martina Benku tvorí svojou polohou, upravenú (park s lavičkami a okrasnou zeleňou) a veľmi využívanú pešiu spojnicu medzi ulicami Krížna a Záhradnícka.

Priestory sú veľmi dobre viditeľné s výkladmi orientovanými na námestie, nachádzajú sa na frekventovanom mieste jednak pre peších ako aj pre motorové vozidlá a MHD, v bezprostrednej blízkosti Justičný palác, Krížna ulica, centrum mesta.

Svojim prevedením, polohou a výmerou ponúka tento kvalitný priestor novému vlastníkovi široké možnosti využitia na výbornej adrese v centre mesta- napr. prestížne sídlo spoločnosti, advokátskej kancelárie, showroom, reštaurácia, obchod, rôzne služby.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.