LEXXUS-PRENÁJOM, samostatný office 140 m2 v srdci Bratislavy, garáž

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
140 m
2
Bratislava
Staré Mesto
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 266 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na prenájom pekné administratívne priestory v budove na Nám. SNP 1 v srdci Bratislavy, s možnosťou parkovania vo vlastnej podzemnej garáži.

Admisnistratívna budova:

Samostatný administratívny priestor na prenájom o výmere 140,9 m2 sa nachádza na 2.poschodí zrekonštruovanej budovy na nám. SNP 1 (roh Obchodnej ulice a Hurbanovho námestia).

V budove je kompletné a komfortné technické zabezpečenie - Centrálna recepcia, stále technické zabezpečenie objektu, 24-hodinová strážna služba, kamerový systém ochrany budovy. Na -1.podlaží objektu sa nachádza garáž s možnosťou využívania parkovacích státí.

Kancelárske priestory:

Samotný priestor pozostáva zo vstupnej haly, 4 kancelárií, samostatnej kuchynky, toaliet muži a ženy a ďalšieho príslušenstva. Je orientovaný do Nám. SNP a presvetleného dvora.

Štandard administratívnych priestorov: predmet nájmu bude prispôsobený požiadavke klienta v štandarde (sadrokartónové priečky, plné interiérové dvere, koberec, vymaľovanie, elektrická kabeláž...)

Lokalita:

Výborná poloha budovy ponúka všetky služby (pošta, banky, stravovanie, obchody atd.) v tesnej blízkosti a ľahkú dostupnosť na dopravný systém (MHD, prístup autom priamo pred budovu). Možnosť využívania vnútorných či vonkajších parkovacích miest.

Cena nájmu:

Prevádzkové náklady: 3,5 EUR/m2/mesiac +DPH

Cena nájmu: cca 9,0 EUR/m2/mesiac + DPH

Cena za parkovanie v garáži: 130 EUR/1 miesto/mesiac + DPH

Doba nájmu: dohodou TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Garážové státie:
áno
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
2. / 5
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.