Na prenájom kancelária v TOP lokalite v Starom Meste s možnosťou parkovania, bez provízie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
32 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Dunajská
pred 250 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 218 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária COLUMBA Central ponúka na prenájom zariadenú garsónku po práve ukončenej kompletnej rekonštrukcii, ktorá sa prenajíma ako kancelária, nakoľko priestor je zapísaný na LV ako kancelária. Nachádza sa na ul. Dunajská, Bratislava – Staré Mesto. Pri tomto prenájme neplatíte províziu. 

Popis a stav nehnuteľnosti: Garsónka sa nachádza v  tehlovom bytovom dome na 1/2 poschodí v udržiavanom vchode bez výťahu. Výmera podlahovej plochy je 32 m2. Podlaha: dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Klimatizácia: áno. Vybavenie kúpeľne: vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka s drezom, samostatne stojaci sklokeramický sporák s digestorom, chladnička s mrazničkou. Kúrenie: rádiatory. Ostatné vybavenie: vstavaná skriňa, manželská posteľ a komplet zariadenie /na foto je ešte stav pred zariadením nábytkom/. Orientácia: strana obývacia na západ, okno kúpeľňa na západ, pohľad do dvora. Zriadená TV/NET prípojka: nájomca si zabezpečuje poskytovateľa podľa vlastného výberu, cena nie je zahrnutá v nájomnom. Tento byt je voľný IHNEĎ.

Lokalita: Bytový dom je situovaný v TOP lokalite v mestskej časti Bratislava – Staré Mesto. V lokalite je kompletná občianska vybavenosť: MHD, autobusová stanica Mlynské Nivy,  nákupné centrum Eurovea, Tesco, Lidl, kaviarne, reštaurácie, parky, historické centrum, ZŠ, MŠ, všetko v pešej dostupnosti.

Parkovanie: možnosť prenájmu parkovacieho miesta na parkovisku vo dvore bytového domu za cenu 150 Eur/mesiac + DPH.

Cena: 534 Eur/mesiac + energie 106 Eur/mesiac

Výhody: TOP lokalita v rámci m.č. Staré Mesto, úplne nová rekonštrukcia,  kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti

Súťaž: Prenájmom tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie budete automaticky zaradený do žrebovania o profesionálny domáci kávovar na kapsule Nescafe Dolce Gusto. Žrebovanie sa uskutoční dňa 20. 12. 2019 o 9,00 hod. v našej centrále, ktorá sa nachádza na ul. Májkova 3 v Bratislave. Tešíme sa na víťaza, ktorému tento darček doručíme do 24. 12. 2019 pod jeho stromček. :-)

Pomáhajte: Prenájmom tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie zároveň pomôžete spoločnosti priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar postupne napĺňať ich hlavné motto ...aby každé dieťa malo rodinu.

V prípade záujmu o prenájom tejto nehnuteľnosti alebo len o ďalšie informácie, ktoré ste sa tu nedozvedeli kontaktujte: Marián Uram, tel.: 0905 649 096.e-mail: m.uram@columba.sk.

Prečo si prenajať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie COLUMBA Central?

Obhliadka nehnuteľností podľa potreby aj cez víkend, vyhotovenie právnych dokumentov (najmä nájomnej zmluvy, splnomocnenia, iné právne úkony podľa potreby), zabezpečenie sťahovania. Ak máte požiadavku na inú službu, opýtajte sa nás...

Poistená kancelária, vzdelávací program akreditovaný Ministerstvom Školstva SR, dodržiavané štandardy kvality poskytovaných služieb, používané moderné technológie, interné právne oddelenie, ponuka služieb v zmysle – „všetko pod jednou strechou“, nás stavajú do pozície kvalitnej a zodpovednej realitnej kancelárie.

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet miestností:
1
Poschodie:
1. / 2
Počet WC:
1
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Na prenájom kancelária v TOP lokalite v Starom Meste s možnosťou parkovania, bez provízie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.