Prenájom troj kancelária/ viacúčelové miestnosti 110m2 s kuchynkou, LEN: 600,-€/ mesiac, ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
110 m
2
Bratislava
Dúbravka
Polianky
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Karin & Partners ponúka LEN: 600,-€/ mesiac na prenájom troj kanceláriu/ viacúčelové miestnosti 110m2 s kuchynkou, ul. Polianky, BA IV., Dúbravka.

Bezbariérovo prístupný priestor na prízemí tvorí vstupná priechodná časť 7,35m x 9,45m /showroom/ 75m2 s dvoma nezávislými vchodmi z exteriéru + samostatná čiastočne zasklenné kancelária o výmere 13,5m2 a miestnosť o výmere 13,5m2 s predprívavou na kuchynku cca 8,64m2. Priestor vhodný ako obchod, výdajňa tovaru s administratívou, malá nehlučná prevádzka a pod. Výška stropu 2,95m. Vybavenie: hliníkové okná, mramorové podlahy.

Mužské a ženské WC na chodbe. Bezplatné parkovanie pred budovou. Non stop prístup na čipovú kartu. Možnosť parkovať kamióny, veľké vozidlá v uzavretom areály. Blízka dostupnosť na diaľničný obchvat na všetky smery.

Cena: 5,-€/ m2/ mesiac vrátane ústredného vykurovania a spotreby vody + reálna spotreba elektrickej energie. V prípade, ak ste platca DPH pripočítava sa k cene aj DPH. Internetové pripojenie si hradí nájomca. Kontakt: Mgr. Valentovič 0948/283434 valentovic@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Alarm:
áno
Počet WC:
4+
Internet:
áno

Na mape: Prenájom troj kancelária/ viacúčelové miestnosti 110m2 s kuchynkou, LEN: 600,-€/ mesiac, ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.