3D prehliadka prenájom kancelárskych priestorov Elektrárenská

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
150 m
2
Bratislava
Nové Mesto
Elektrárenská
pred 77 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 72 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

GRAHAMS ponúka na dlhodobý prenájom kancelárske priestory v novostavbe, k.ú. Nové Mesto, Elektrárenská ulica. Novostavba je súčasťou novopostaveného areálu so skladmi a parkovacími miestami. Má celkom 5 nadzemných podlaží (NP). Voľná plocha na prenájom je aktuálne celkom 720 m2 kancelárskych priestorov, 120 m2 terasy a 60 m2 skladový priestor.

Voľné priestory sa nachádzajú na 3. až 5. NP. 3. a 4. NP majú rovnaké dispozičné riešenie. Podlažie má plochu 300 m2, dá sa rozdeliť na dva menšie samostatné celky po 150 m2. Celková plocha na prenájom je 600 m2.

5. NP je špecifické v tom, že súčasťou podlažia s výmerou 180 m2 sú 2 terasy, pričom jedna terasa má plochou 60 m2. Obidve sú orientované na západ, poskytujú výhľad na mesto.

Skladový priestor, s výmerou 60 m2, je vykurovaný, s prívodom teplej a studenej vody. Je vybavený sekčnou bránou s výškou stavebného otvoru 2,5 m.

Priestory sú aktuálne v štádiu hrubá stavba a budú dokončené podľa dispozičných potrieb nájomcu (rozmiestnenie jednotlivých miestností a priečok, voľba podlahovej krytiny, stropného obkladu a podobne). V každom priestore je príprava na vlastnú kuchynku, serverovňu so štruktúrovanou kabelážou, samostatná toaleta pre ženy a pre mužov. K vybaveniu budovy patrí aj osobný výťah, klimatizácia pomocou stropných fancoilových jednotiek, vykurovanie podlahovým kúrením. Všetko bude realizované spolu s dokončovaním kancelárskych priestorov. Celá budova je zabezpečená bezpečnostným systémom napojeným na políciu a kamerovým systémom. Prístup, 24/7, do areálu je bránou pre osobné vozidlá a bránou pre nákladné vozidlá a kamióny.

Parkovanie je možné pred budovou (pre zákazníkov) a za budovou, na vyhradených parkovacích miestach (pre nájomníkov).

Cena nájmu a služieb:

Kancelárie : nájom: 8,50 EUR/m2/mes. ; energie a služby: 5,- EUR/m2/mes.

Sklad : nájom: 5,70 EUR/m2/mes. ; energie a služby: 3,70 EUR/m2/mes.

Terasy : nájom: 4,15 EUR/m2/mes. ; energie a služby: 1,90 EUR/m2/mes.

Parkovacie miesto osobný automobil : 35,- EUR /mes.

Parkovacie miesto (dodávka) : 50,- EUR/mes.

Parkovacie miesto (osobné): 40,- EUR/mes.

K uvedeným cenám sa účtuje DPH.

KAUCIA: 3-mes. nájomné, pri podpise nájomnej zmluvy.

Areál sa nachádza v rozvíjajúcej sa obchodnej štvrti, iba 5 km od centra mesta Bratislavy. Má vynikajúce dopravné napojenie na všetky hlavné dopravné ťahy (diaľnice D1, D2) - 3,9 km a dopravné uzly (Hlavná železničná stanica - 5 km, letisko - 5 km. Potrebné inštitúcie pre podnikateľov ako sú , Obvodný úrad BA Nové Mesto, pošta, bankové pobočky, poisťovne, Klientske centrum Okresného úradu Bratislava tiež s výbornou dostupnosťou.

Ak Vás táto výnimočná ponuka, keď si môžete sami určiť dispozičné riešenie Vášho pracoviska, zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť našu 3D virtuálnu prehliadku.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, email: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams© Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3D prehliadka prenájom kancelárskych priestorov Elektrárenská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.